Hvordan man opbygger en Basic Bogreol

June 10

Hvordan man opbygger en Basic Bogreol


Byg en simpel reol. Ikke at imponere tømrere eller snedkere, bare for at holde dine bøger og kram.

Instruktioner

1 De værktøjer. Næsten alle er bekendt med en hammer, målebånd og sådan, men hvad dælen er en måling firkantet? De koster omkring otte eller ni bukke nogle gange mindre. Nogle er plast, men de bedste af dem er metal. Det vil vare dig en levetid og er en rigtig praktisk værktøj. Du kan bruge det til at line op hylder og sørg for at de er lige og firkantet på samme tid. Du kan også bruge det til at markere dit træ. Det er godt brugte penge.

2 Du bliver nødt til at beslutte, hvor stor? Du har sikkert allerede har en idé. Du skal blot få det oversat til faktiske dimensioner. Otte fod tømmer passer i en bil den nemmeste og vil gøre for en simpel reol. Jeg ville bruge en af ​​tolv s der er faktisk tre fjerdedele af en tomme tyk af elleve og tre fjerdedele bred. Nogle gange er de kun elleve og en halv inches lang.

3 Du skal bruge et stykke af en kvart tomme krydsfiner for en back. De store hjem butikker vil skære krydsfiner og den ene af tolv er til dig. Du kan finde dine dimensioner hjemme og lad dem skære alle brikkerne for dig. Jeg vil gå mere i detaljer senere. Hvis du vælger denne teknik vil du nødt til at være mere præcis med dine målinger. Krydsfiner kommer i fire af fire og fire af otte ark. Det er dyrere at købe i fire af fire størrelse, men det er stadig billigere end en fire af otte. Med andre ord får du mindre træ for dine penge.

4 Før du går til butikken eksperimentere med din størrelse. Jeg vil holde fast i en størrelse, der bruger ikke større end en fire af fire ark af krydsfiner. Husk, hvis du bygger en hylde fire fod lang du bliver nødt til at være forsigtig, hvor meget vægt du lægger på den. Du kan også spare penge og få noget hjælp ved at gå ind med en ven og bygge en for hver af jer på samme tid.

5. Jo større din hylde er den svagere bliver det. Bare holde det i tankerne som du går sammen. Har butikken skære krydsfiner eller klippe det selv til størrelsen af ​​enheden. Så bliver du nødt til at skære to stykker af en af ​​tolv tre fjerdedele af en tomme kortere end højden på din enhed. Disse vil være siderne. Et stykke af bredden af ​​enheden. Dette vil være toppen. Derefter ét stykke en og en halv inches kortere end bredden dette vil være bunden og vil også være den samme størrelse som alle hylder.

6 Lad os tage et kig på det helt krydsfiner. Det vil være nødvendigt at skære temmelig præcist. For at få det til den ønskede størrelse tre af siderne kunne være fabrikken sider, så den mest du nødt til at skære er en eller to snit. Du bør altid være i stand til at bruge mindst to af de eksisterende sider.

7 Når du har skåret alle dine brikker er det tid til at sætte det sammen. Første søm de øverste sider og bund sammen. Toppen går oven på de to sider. Bunden går inde de to sider. Brug otte d dykker.
Må ikke bekymre dig om wobble, der vil gå væk, når du søm krydsfiner på.

8 Når den øverste bund og sider er sømmet sammen er det tid at tilføje krydsfiner. Hvis det ikke passer du sørge for at naglet brikkerne i de rigtige steder. Du kan bruge mindre søm til søm krydsfiner på. Seks eller fire d dykker skulle virke fint. Sæt omkring fire negle bare at holde det på plads og derefter vende den for at sikre alt er firkantet.

9 Med en bestyrelse, der er skåret til en skrinlægge du kan tjekke for pladsen. Det skal passe overalt fra top til bund. Så du lægger enheden tilbage på gulvet og søm krydsfiner hver fire til seks inches.

10 Nu kan du bestemme, hvordan du ønsker at plads dine hylder. Hvor mange vil blive bestemt af højden, og hvordan du skal bruge dine hylder. Jeg kan lide at lave den nederste den største. Det tager den ene fod til at passe store bøger og notesbøger eller scrapbøger. Med enheden liggende på gulvet bare placere skrinlægge. Mark hver ende det samme og søm på plads. Der er alle mulige justerbare ting for dette, men vi er bare at bygge en simpel enhed. Du kan gå denne vej, hvis du ønsker at opbygge en mere kompleks enhed. Det gør den mere fleksibel, men også dyrere.

11 Når du er sikker på dine hylder er, hvor du vil have dem kan du placere enheden med forsiden nedad og søm krydsfiner til hylderne for længden af hylden ved hjælp af den samme afstand. Brug din måling firkantet at finde linjerne på bagsiden af ​​enheden.

12 Bare bruge den samme metode, indtil alle dine hylder er i. Derefter male eller bejdse. Hvis din enhed er høj og du har tæppe det kan have en tendens til at læne. Du skal også gøre det, hvis du har små, der kan prøve at klatre på den. Vedhæft en vinkel beslag til toppen og skrue den fast til væggen.
I en tap eller en god anker. Når den er fastgjort forsøge at trække den løs. Hvis du ikke kan, så er det ok.
Nu er det tid til at tilføje dine ting!

TIPS

  • Det er sjovere at få hjælp.
  • Hvis du ikke føler sig trygge skære den store butik vil være glad for at klippe dit træ
  • Bær sikkerhedsbriller, når der skæres.
  • Efterlad ikke forlængerledninger sluttet, når den ikke er i brug.

relaterede artikler