Hvordan at reparere en brudt toilet tank

March 15

Hvordan at reparere en brudt toilet tank


Toilet tanke er enkle mekanismer og de fleste af dem opererer på samme hovedstol. De er ikke vanskeligt at arbejde med og kræver fælles husstand værktøjer til at reparere. Mange gange i løbet af at eje et hjem, at vide, hvordan at reparere en toilet tank vil spare en boligejer penge og besvær. Dele er let tilgængelige på hardware og hjem forbedring butikker. Fire fælles problemer generelt hjemsøge toiletter, og når en boligejer er bekendt med den måde, mekanismen fungerer, er det en enkel sag at identificere problemet og reparere det.

Instruktioner

Forberedelse af Job Site

1 Sluk vandforsyningen ventiler under toilet tank.

2 Fjern porcelæn top fra tanken og forsigtigt sætte den i badekarret, helst på nogle håndklæder, så det ikke får brudt.

3 Læg værktøjerne på tælleren sink ud for karbad og placere et håndklæde over sink drænet for at beskytte vasken fra faldet værktøjer og til at holde små dele fra at gå ned i afløbet.

Reparation af Toilet Tank

4 Kontroller float tanken, hvis tanken fylder men vandet fortsætter med at køre. Flyderen tanken er den runde kugle som flyder på toppen af ​​vandet i tanken. Ragende lige op fra bunden af ​​tanken er et stykke rør, der er åben på den øverste ende. Dette er overløbet drain og det er designet til at dræne det overskydende vand i tilfælde beholderen er i fare for overfyldte.

Tænde for vandet styreventil at tillade vand at strømme ind i tanken. Vandstanden i tanken skal normalt være 3/4 af en tomme under den øverste kant af overløbet afløbet. Hvis vandet løber over overløbet afløbet, forsigtigt bøje flyderen armen, den stive ledning forbundet til float, ned omkring 1/4 af en tomme. Fortsæt, indtil vandet i tanken stopper overfyldte overløbet afløbsrøret. Hvis problemet fortsætter, skal du udskifte flyde bolden med en ny.

5 Undersøg metalstangen, der forbinder tanken bold, der passer over flush værdi i bunden af tanken. Efter skylning, dette metalstangen guider tanken bolden til at passe over skylleventilen at stoppe vandet i at lække ud. Hvis metalstangen er tæret, så glat det med ståluld og prøve det igen. Hvis den stadig lækker metalstangen kan være ude af justering, forebygge tanken pasning fra montering direkte over skylleventilen.

Brug en skruetrækker til at løsne sætskruen nederst metalstangen og flytte det indtil det passer direkte over skylleventilen. Hvis det stadig lækker, udskifte tanken bolden, da det sandsynligvis er bøjet.

6 Afkort elevatoren ledning, hvis det er nødvendigt for dig at holde flush håndtag for at fuldføre rødmen handling ned. Liften ledning er forbundet til tanken pasning og kan være blevet strakt og ikke længere trække tanken bolden højt nok over vandniveauet når toilettet skylles. Ret liften ledninger og forkorte det ved at løfte den ca 1/2 tommer. Hvis problemet fortsætter, kan tanken ikke fyldes med vand. Forsigtigt bøje flyderen bolden arm op.

7 Åbn vandindtag ventilen under toilet tank mere fuldstændigt, hvis tanken fyldes langsomt.

TIPS

  • Du skal måske til at kalde en blikkenslager, hvis vandrør under toilet tank er utæt.
  • Hvis toilet tank sveder til det punkt, hvor det drypper vand, ringe til en blikkenslager til at foretage de nødvendige for at stoppe det ændringer.
  • Tving aldrig dele af toilet tank mekanisme. Erstat tvivlsomme dele, da de kun skal repareres eller justeres et begrænset antal gange.

relaterede artikler