Andre ord for karnap

March 17

Andre ord for karnap


Hvis du har en karnap i dit hjem, eller hvis du har drømt om at have en installeret, kan du være nysgerrig de alternative ord, der anvendes inden for industrien til at beskrive denne attraktive vindue. Børst op på dine synonymer for at få det bedste udvalg af muligheder og stilarter til din karnap. Du vil også lære at "karnap" har flere dagligdags betydninger, som du måske ønsker at undgå.

picture Window

Merriam-Websters ordbog definerer "panoramavindue" som en udenfor vinduet, der er normalt enkelt panel og "designet til at indramme en udvendige visning." Du kan se et billede vindue hos en forhandler, for eksempel. Det rager ofte ud fra bygningen i kasseform, som svarer til arkitekturen i en karnap, som også rager frem fra et hus.

Alkove

Relateret til en karnap, men ikke identiske er en "alkove", som er simpelthen en arkitektonisk træk relateret til karnap. Det er defineret som en niche eller en krog, der enten kan være i en sektion af et rum eller "en buet åbning" i en væg, ifølge Merriam-Webster ordbog. Tænk på en alkove som en omvendt karnap uden for vinduet. I stedet for stikker ud fra siden af ​​et hus, ofte det er omvendt i en væg eller siden af ​​et hus. Du kan placere planter på afsatsen af ​​en alcove i en væg, f.eks.

Oriel

En "karnap" henviser til en karnap, der er placeret på en øvre etage i et hus eller en bygning. Vinduet projekter fra bygningen, ligesom en balkon. En karnap funktionen på din to-etagers hus harkens til en romantisk, renæssance æra. Tænk på Juliet på sin altan og hendes Romeo ned nedenfor.

dagligdagsudtryk

Udtrykket "karnap" har også en dagligdags betydning, der er relateret til dens arkitektoniske betydning. Disse ord er følgende, ifølge Merriam-Websters Dictionary: vom, pot, potbelly, mave, øl mave, mave, tarm og selskabsskat.


relaterede artikler