Sådan Konverter en Harmonika dør til en fransk dør

November 6

Sådan Konverter en Harmonika dør til en fransk dør


Harmonika døre, mens meget almindeligt, kan blive frustrerende på grund af en bøjet spor eller tabt support pin. Af denne grund, eller enhver anden grund, kan du nødt til at konvertere dine harmonika døre i svingende franske døre. De fleste harmonika døre kan konverteres ret enkelt, ved hjælp af kun grundlæggende værktøjer og udstyr. Som harmonika døre er mindre end døråbningen af ​​nødvendighed, vil dørene aldrig være for stor til at arbejde som franske døre. De kan dog lejlighedsvis efterlade huller over og under de døre, der er meget mindre end åbningen.

Instruktioner

1 Fjern harmonika døre fra deres spor ved at trykke de fastholdelse stifter i toppen af hver dør og skubbe dem ud af deres position inden sporene. Nedtrykke tappene på både toppen og bunden af ​​døren om nødvendigt for at fjerne dørene.

2 Skru numre fra toppen og bunden af døren, løsne hver skrue med en boremaskine og holder den øverste bane for at forhindre det i at falde, når den sidste skrue er fjernet.

3 Adskil harmonika døre fra hinanden ved at skrue hver af konsollerne, hængsler eller stropper, der forbinder de to døre. Hold hver dør op til dørkarmen ved hjælp af en assistent.

4 Position to dørhængsler mellem hver dør og dørkarmen, afstand dem en fod fra toppen og bunden af døren. Marker skruehullerne for hængslet i døre og dørkarme. Fjern dørene og sæt dem på jorden. Sæt hængslerne til side.

5 Brug en boremaskine og en træbor lidt mindre i diameter end træskruer at lave et hul i hver markerede position. Retur døren og hængsler til deres pladser mod dørkarmen. Bor 3-tommer træskruer i hvert hul i dørkarmen og 1-tommer træskruer i hullerne i døren, boring hver halvvejs indtil alle skruer er blevet anbragt. Spænd alle skruer helt at afslutte installationen.

6 Test dørene ved at svinge dem frem og tilbage, hvilket gør de nødvendige justeringer for at forhindre friktion og langsom betjening.

7 Indstil en lås mellem de to døre. Afmærk placering af låsen skruehuller. Bor ud hvert hul. Fastgør låsen til døre med en-tommer træskruer.

TIPS

  • Installer harmonika døre, der bøjer i fire separate døre ved at forbinde hvert par af døre ved hjælp af 6-tommers fladskærms metal stropper. Placer stropperne i toppen, midten og bunden af ​​dørene og vedhæfte dem på plads med en-tommer træskruer. Installere som om de vedhæftede dørene var blot én dør.

relaterede artikler