Sådan renovere en Forældet Mobile Home

November 20

Hvis du er klar til at sætte i gang, kan du gøre masser af mobile hjem renoveringer på egen hånd. Leje eksperter til at udføre renoveringer, du er ude af stand til at fuldføre, ligesom rewiring det elektriske system eller flytte vandledninger.

Instruktioner

1 Fjern pressen bord paneler og erstatte det med letvægts Sheetrock. Bær beskyttende masker, så du indånde ren luft. Overvej at tilføje brandsikker isolering før du lægger op ny Sheetrock.

2 Træk tæpper og inspicere sub gulvbelægning. Udskift dele af sub gulve, der er beskadiget og lægge et nyt træ overflade.

3 Riv ned det eksisterende loft og installere en dråbe loft eller Sheetrock loftet, hvis du har nok strøer til at støtte vægten af sheetrock.

4 renovere badeværelser og køkken med nye armaturer, der matcher hele mobile home. Brug hvide baljer og toiletter i badeværelser og rustfrit stål apparater i køkkenet.

5 Installer granit bordplader i køkken og badeværelser. Hvis en fuld granit plade er ud over dit budget, overveje at bruge granit i køkkenet kun, eller vælge granit fliser.

6 Udskift køkkenskabe med nye kabinetter. Vælg nogle med glasdøre og tilføje spot belysning samt.

7 Skift de lysarmaturer hele mobile hjem med opdateret, matchende inventar til at fuldføre dit renoveringsprojekt.


relaterede artikler