Sådan foretages fejlfinding en motor, der ikke vil køre i en 417.44042400 Kenmore Front-Load Washer

March 11

Sådan foretages fejlfinding en motor, der ikke vil køre i en 417.44042400 Kenmore Front-Load Washer


Kenmore front-loading vaskemaskine model 417.44042400 bruger en motor til at drive og rotere tromlen inde i maskinen. Vaskemaskinen motor kan blive overophedet ved længere tids og tunge forbrug. Derfor fabrikanten omfattede en "elektrisk overbelastningsbeskyttelse" for automatisk deaktivere motoren, så det har tid til at køle ned. Desuden kan en overbelastet motor udgøre en brandfare. Den eneste virkelige fejlfinding involveret i at genoprette motorens drift er for dig at give Kenmore spændeskive din tid og tålmodighed, mens det automatisk afbøder eventuelle trusler mod din personlige sikkerhed og monetære investering i apparatet.

Instruktioner

1 Lad Kenmore vaskemaskine indstillinger som er. Det er ikke nødvendigt at skubbe "Cycle Selector" knappen for at stoppe den valgte cyklus. Vaskemaskinen vil huske dine indstillinger, selvom motoren midlertidigt har lukket ned.

2 Brug et ur til anden skiven i sin sovende tilstand i 30 minutter fra det aktuelle tidspunkt. Motoren kan have stoppet i flere minutter før din mærke det, men stadig tid det for de fulde 30 minutter.

3 Overvåg vaskemaskinen. Efter 30 minutter, bør det automatisk genstarte efter at motoren er kølet ned.

TIPS

  • Hvis du manuelt slukket vaskemaskinen, så er du måske nødt til at starte cyklussen igen, på ny. Du bør dog stadig vente 30 minutter på motoren køle ned.
  • Åbn døren til en varm garage at tillade friskere, køligere luft i. Varmere omgivende luft kan forlænge motorens cool-down periode.
  • Sears tilbyder et begrænset to års garanti på motoren fra købsdatoen.
  • Det telefonisk kontakt nummer for Kenmore Product Spørgsmål afdeling er 888-536-6673. Kontakt Sears Home Services og reparationer afdeling på 800-469-4663.

relaterede artikler