Hvordan at reparere en glasfiber Tub Surround

March 23

Glasfiber badekar og brusere er almindelige i mange moderne hjem, men over tid, kan de blive beskadiget. Kendskab til de grundlæggende om, hvordan at reparere de mindre revner, dings og buler selv er en god færdighed at have og kan ofte spare dig penge. En reparation kit og et par enkle elementer er alt du behøver at reparere din karbad.

Instruktioner

1 Sand det beskadigede område af karret med et groft sandpapir til at forberede området. Efter slibning, hvis du finder, at revnen eller gouge er betydelig, overveje at få adgang til under karret og styrke det fra bunden og / eller fylde revnen / hullet med en epoxy-baserede patch materiale, før du fortsætter at forhindre fremtidige lækager.

2 Klip så mange stykker af glasfiber mesh, som du bliver nødt til at udfylde det beskadigede område til størrelsen foreslået af kit maker. Mens iført handsker og respiration maske, blande harpiks og hærder forbindelser. Brug enten et stykke pap eller plastic spatel til at sprede fyldstof på den forberedte område. Eller, omhyggeligt fordybe glasfiber mesh ind i harpiks blanding før at anvende det til området, lagdeling som anvist af instruktionerne. Lad området hærde grundigt.

3 Sand det reparerede område ved hjælp af gradvist finere kvaliteter af sandpapir. Bær en maske, mens slibning. Glasfiber kan være en vanskelig produkt til sand, så tage din tid og ikke haste processen. Når området er slebet til din smag, teste en lille mængde af maling i et ikke synligt område af karret til at kontrollere for farve kompatibilitet. Lad malingen tørre helt. Hvis farven ikke passer dit badekar, henvises til producentens instruktioner om, hvordan at tone malingen.

4 Påfør malingen enten med en børste eller sprøjte. Må ikke bekymre dig for meget om oversprøjtning eller male andre dele af karret; malingen vil normalt holde sig til den unsanded del af karret. Tillad mindst 24 timer for malingen at tørre. Polere området med en blød klud til at bringe ud af malingens glans, derefter rense karret før brug.

TIPS

  • Undgå at indånde forbindelser og undgå at få dem på dine skin.Use kemikalier i en meget god ventilation area.Keep børn og kæledyr ud af area.Dispose af eventuelle tiloversblevne forbindelser og kemikalier sikkert.

relaterede artikler