Sådan Fix en Utætte Automatic Sprinkler

November 11

Sådan Fix en Utætte Automatic Sprinkler


Automatiske sprinklere er en bekvem måde at holde din græsplæne og haven vandes regelmæssigt og rettidigt, men en utæt sprinkler kan forårsage overdreven vand til at flyde fra sprinkler hoved og overwater din græsplæne. Du kan ofte fortælle en sprinkler er utæt ved afslørende fugtige pletter på græsplænen, mos vækst omkring en sprinkler hoved eller synlige lækager fra hovedet. Fastsættelse af en utæt automatisk sprinkleranlæg kan kræve lidt detektivarbejde, men du kan spare udgifter til leje af en professionel service til at løse problemet ved at tage fra hinanden sprinkler hovedet og fjerner eller udskifter nogen produkter anstiftelse af den lækage.

Instruktioner

1 Luk for vandet til dit vandingsanlæg. Sørg for at slukke al strøm strømmer til sprinkleranlægget at undgå enhver mulighed for at modtage et elektrisk stød.

2 Find vandingssystem ventil boksen og åbne den. Undersøg det indvendige af kassen for enhver mudder eller snavs, der har samlet indeni. Ryd ud mudderet eller andet snavs med en hånd murske. Fyld kassen med klude til at absorbere overskydende vand i kassen.

3 Find magnetventilen. Tag wire stik fra lav spænding elektrisk linje. Hvis du er usikker på placeringen af ​​lav spænding elektriske linje, tjekke din vand kunstvanding manual for en ledningsføring skematisk. Løsne solenoideventilen ved at dreje den med hånden og lade overskydende vand i ventilen kan løbe ud.

4 Fjern det øverste eller motorhjelm, af ventilen magnetventil med en skruetrækker ved at tage fra skruerne og løfte off motorhjelmen. Find fjederen og membran pakning, som er placeret ved toppen af ​​ventilen indre, og fjerne dem. Undersøg pakningen for eventuelle synlige tegn på skader. Hvis pakningen er snavset, skal du tørre det af med en våd klud for at fjerne enhver sediment. Hvis pakningen er beskadiget, skal den udskiftes med en ny pakning. Udskift ren eller nye pakning i ventilen og udskift foråret på toppen af ​​pakningen. Sæt motorhjelmen tilbage på ventilen. Sæt skruerne og skru dem tilbage i uret for at stramme motorhjelmen.

5 Drej solenoide igen i ventilhuset. Tilslut lav spænding elektriske linje, og træk de klude, der anvendes til at absorbere overskydende fugt. Hæld ren, skærver ind i feltet til at hjælpe med vand afløb. Tænd for strømmen igen til vandingsanlæg.


relaterede artikler