Sådan Styr Weed henbit

July 30

Henbit er en årlig ukrudt med lilla blomster, fire-sidet stængler og ovale savtakkede blade. En varm spell i vinteren eller det tidlige forår fremmer frøspiring, og planten fortsætter i din græsplæne, indtil sommervarmen dræber det. Men før det dør, henbit self-søer, der garanterer dets tilbagevenden det følgende år. Den foretrukne måde at styre henbit er at opretholde kulturelle praksisser, der opfylder kravene i græsarter, du har pleje. Henbit invaderer også blomsterbede og afgrøder.

Instruktioner

1 Foder og overrisle dit græs i henhold til tidsplanen anbefales for art og sort vokser i din værftet. Det klippes til højden foreslået til sin art. Kontakt din lokale kooperativ udvidelse kontor, hvis du har brug for tips til at holde din type græs energisk.

2 Påfør en 3-tommer lag barkflis, såsom træflis eller strimlet bark, til rummet adskiller planter i blomsterbede at forhindre henbit frøspiring.

3 Træk nyligt spirede henbit og kassér det i papirkurven. Brug en luge værktøj, hvis nødvendigt for at nå jorden og grave plantens rodsystem.

4 Treat zoysia græs, St. Augustine græs, engsvingel, Bermuda græs og tusindben græs med en herbicid, der indeholder en blanding af 2,4-D, dicamba, og mecoprop. Påfør kemikaliet i efteråret ifølge producentens instruktioner for dets specifikke formel. Alternativt, spray din græsplæne i det tidlige forår, før græs blade vækstdvale.

5 Anbring et stykke pap ved siden af en prydplante omgivet af henbit. Bury pappet et par inches i jorden for at holde den opret. Spray henbit med et pesticid, der indeholder glyphosat som pap beskytter ornamental fra kemiske driver.


relaterede artikler