Hvordan til at spire Lima Bean Frø til børn

December 2

Lima bønner spirer hurtigt, når de er forsynet med den rette mængde vand, sollys og jord, hvilket gør dem ideelle til at undervise børn om planter. Spirende lima bønne frø kan introducere børnene til havearbejde i en tidlig alder, der giver dem mulighed for at opleve livscyklus planter hands-on i stedet for at læse om det i en lærebog. Lad børnene undersøge lima bønner hver dag, så de kan se de skud og rødder formular på frøene.

Instruktioner

1 Soak lima bønne frø i en skål med stuetemperatur vand natten over.

2 Instruer børnene at gnide frøskallen fra lima bønne ved at placere den mellem fingrene. Påfør et let tryk på linje med fingernegl at bryde lima bønne frø åben.

3 Lad børnene til at undersøge indersiden af lima bønne. Et forstørrelsesglas kan hjælpe alle se indersiden, så de kan finde cotyledon og embryoet. Embryoet vises som en lille plante, der indeholder rødder, stængler og blade. Kimbladene er de første blade, der skubber gennem jorden. De gemmer mad til lima bønne plante.

4 Plant hel lima bønne frø efter børnene lære om indersiden af frøene. Linje indersiden af ​​et glas med mørk byggeri papir, og derefter fylde det med jord eller krøllede papir håndklæder.

5 Indsæt tre til fire gennemblødt lima frø langs siden af krukken, så de er mellem byggeri papir og glas. Fugt jorden eller papirservietter med vand nok til at mætte den voksende frø.

6 Placer lima bønner i en varm, solrig placering. Fortsæt med at vande jorden eller papir håndklæder, så indersiden af ​​krukken forbliver fugtig.

7 Undersøg lima bønner dagligt, så børnene kan se frøene crack og rødderne frem. Instruer børnene at påpege eventuelle forskelle de måtte bemærke.

TIPS

  • Lima bønner planter ikke omplante godt udendørs. Hvis du ønsker at vokse lima bønner, skal du spire dem i din have.
  • Brug aldrig tørre lima bønner fra butikken til at spire frø, fordi de er beregnet til forbrug. Køb lima frø fra en have levering butik for de bedste resultater.

relaterede artikler