Craftsman 82062 Specifikationer

June 4

The Craftsman 82.062 - også nummereret 55.801 af Sears - er en ud af produktion lommeformat clamp-on amperemeter. Fordi det er ud af produktion, er det ikke let at finde en af ​​disse for køb, men hvis du agter at, er det nyttigt at vide sine specifikationer, så du kan sammenligne det med lignende produkter, du kan være overvejer.

Udseende

Denne amperemeter vejer 0,77 pounds. Det har en stor, let læselig LCD-skærm. Kroppen er grå med en rød klemme. Skærmen blinker med et batteri indikator for lavt, når batteriet skal udskiftes. Den har også en automatisk afspærring at spare på batteriet.

Fungere

Produktet kan teste AC strømme op til 400 ampere og AC / DC spænding op til 400 volt. It auto intervaller for hurtigere læsning og kræver ikke kredsløb skal åbnes eller forstyrret, når du læser AC / DC-strømme. Den amperemeter kører på enten engangs eller genopladelige batterier.

Extras

Den amperemeter leveres med et års garanti til brug i hjemmet og en 90-dages garanti til kommerciel brug. Det leveres også med testledninger. I november 2010, det koster $ 49,99 eller mindre, afhængig af forhandleren.


relaterede artikler