Projektideer til Going Green

June 21

Projektideer til Going Green


"Going Green" er ikke bare et slogan mere, men en bevægelse for at hjælpe med at beskytte og genoprette Jorden. Selv små ting, du kan gøre i dit hjem eller hverdagen kan bidrage til at reducere mængden af ​​affald og kulstofemissioner, der er sat ind i Jorden og atmosfære. Simple projekter kan gøres hurtigt og giver både økonomiske og sundhedsmæssige fordele til din familie.

Luft

Frisk, åndbar luft er, hvad alle har brug for at overleve på denne planet. Med den globale opvarmning påvirker vejret over hele verden, kan hver person gøre sin del for at mindske de skadelige virkninger af luftforurenende stoffer. Fjern eventuelle duftende faste eller aerosol produkter fra dit hjem og erstatte med et naturligt alternativ. Slip af med luftfriskere og åbne vinduerne for at fjerne forslidt lugte og lugt fra dit hjem. At forsøde inde luft, sted køkken krydderier som kanel, appelsinskal og nelliker i en gryde med vand og kog på din brændeovn. Dampen vil producere en vidunderlig naturlig duft. Placering af blomster i hele huset vil give en frisk duft samt en dekorativ accent.

Genbrug

Genbrug er et vigtigt projekt for ethvert hjem. Med mere end 80 millioner aluminiumsdåser, der anvendes i USA hvert år, bare recirkulere drikkevarer dåser din familie bruger hver dag er en vigtig del af at reducere spild. Aviser og junk mail genanvendelse vil spare millioner af træer. Genanvendelse af glas, plastflasker og selv olien fra din bil kan spare energi og ressourcer. Oplev, hvor mange af de produkter, du bruger kan genanvendes og finde ud af, hvor at tage dem til forarbejdning.

Energi

Alt hvad vi gør tager energi af en slags. "Going Green" projekter, der involverer energi kan spænde fra at skabe dine egne solpaneler til udskiftning af pærer i dit hjem. Find soldrevne lille udstyr som radioer eller batterier, der kan bruges i sædvanlige udstyr. Byg dine egne solpaneler eller vindmølle til at generere strøm. Sørg for at tage ubrugt udstyr til at spare energi. Udskift glødepærer med miljøvenlige dem, der bruger lidt spænding og er sikre for miljøet.

Mad

Hvor vores mad kommer fra har en stor indvirkning på planeten. Fra afstand det rejser at nå din lokale butik til mængden af ​​kemikalier, der anvendes, mens voksende, frisk frugt og grøntsager alle kan have en negativ effekt på Jorden og atmosfære. Mange grønne projekter kan gøres ved hjælp mad som inspiration. Kig efter lokale leverandører af din mad, fra bageri til øl, og købe fra dem. Start din egen køkkenhave i baghaven eller i krukkerne på terrassen. Spar vand ved at installere en regn tønde til fange regnvand fra dit tag og bruge ekstra vand til at drysse din have og græsplæner. Selv din madrester og skrald kan genbruges ved hjælp af en kompostbeholder. Denne kompost kan derefter bruges i haven som gødning. Oplev hvor meget affald du virkelig har ved genanvendelse eller genbrug så meget som muligt.


relaterede artikler