Sådan Plant et Ponderosa Lemon Tree

November 5

Ponderosa citrontræer ikke er rigtige citrontræer, men producerer frugt ligner citroner. Den ponderosa citron træ er en lille, tornet træ, som producerer meget store frugter og er meget mere følsom over for kulde end sande citron træer. Ponderosa citrontræer er købt fra planteskolen i stedet startede hjemme. De dyrkes i beholdere, som indeholder en særlig jord-frit vækstmedium.

Instruktioner

Sådan Plant et Ponderosa Lemon Tree

1 Forbered en nyindkøbt ponderosa citron træ transplantation ved forsigtigt at skylle rodklumpen i en strøm af vand fra haveslangen. En tomme eller to af jord-fri vækstmedium skal vaskes væk, så at nogle af rødderne udsættes før indstilling i jorden.

2 grave et hul, der er lidt større end rodklumpen og placere den skyllede rodklumpen i hullet. Back-fylde hullet halvvejs med den løse muld, ved hjælp af skovl til at tamp i omkring rodklumpen.

3 Vand grundigt at bilægge jorden og fylde resten af vejen at sikre, at rodklumpen er dækket tilstrækkeligt med jord, så den ikke tørrer ud. Jorden skal være på niveau med den omgivende jord.

4 Lav en vanding ring rundt om træet, der er flere fødder bred og et par inches høj. Brug snavs fra et ikke synligt område af værftet eller haven. Vand træet, så snart den er plantet, og derefter lede efter huller omkring rødderne, der skal udfyldes med mere jord.

5 Vand nyplantede ponderosa citron træ hver dag i de første to uger. Øg vanding interval til en gang hver uge i løbet af de næste par måneder.

6 Fjern alle ukrudt og græs, som er inde i vanding ring, fordi de vil konkurrere om næringsstoffer med den unge træet og sulte den ud.

TIPS

  • Må ikke danner et bassin omkring ponderosa citron træ til vanding. Dette vil få træet til at udvikle klovspalteforrådnelse og dø.

relaterede artikler