Tropical Underwater Plant Life

July 6

Tropical Underwater Plant Life


Tusindvis af plantearter lever under vandet i havene og søer over hele verden. Nogle planter kan overleve i alle temperaturer, og derfor kan findes mange steder. Nogle dog kræve varme vand til at trives og kan kun findes i tropiske områder. Forskere har lært, at undersøiske planter er afgørende vigtigt for miljøet og kan bidrage til at bremse virkningerne af den globale opvarmning.

Mangfoldighed af flora

Mens der over 250.000 kendte arter af planter, kun omkring 4.000 af dem lever under vandet. Nogle undersøiske planter sprawl for miles, mens andre ophold indeholdt til små områder. Typisk tropiske klimaer vært flere plantearter, fordi det varme vand nær overfladen kan avle varme vandplanter og dybderne kan avle koldt vand planter.

Dybde zoner

Der er fjerde dybde zoner i havet, hvor planter kan leve. De, der kræver lys og varme bor i den øverste zone kaldes epipelagic zone. Planterne, der bor i denne zone varierer meget fra tropiske til arktiske klimaer. Den anden zone kaldes mesopelagic og tillader meget lidt lys i løbet af dagen. Den bathypelagic Zonen omfatter de laveste dybder af havet og giver intet lys i, og dermed planter, der lever i denne zone har en tendens til at leve i både tropiske og arktiske klima. Endelig havbunden-eller bentiske zone-er hjemsted for et lille antal planter og dyr.

Fælles Ocean Planter

Nogle almindelige planter, herunder tang, kan trives i troperne samt koldere farvande. Men mange planter, herunder alger og nogle typer af søgræs, har brug for en betydelig mængde lys til at vokse, og derfor er generelt fundet i tropiske områder. Nogle sorter af tang kan overleve i troperne, men nogle kræver koldere farvande for at leve.

Alger

Alger er en af ​​de mest udbredte og hjertelig tropiske undersøiske planter. Der er mange sorter af alger, og de fleste af dem kræver kun lys for at overleve. Som et resultat, mange mennesker med kæledyr fisk ofte finde store alger vækster i deres akvarium tanke. Fordi alger er så hjertelig, kan det være svært at slippe af med. Alger trives nær overfladen af ​​oceaner og søer.

Miljømæssige fordele

Forskere har fundet, at undersøiske flora kan være en kritisk faktor er at mindske virkningerne af den globale opvarmning. Vand anlæg, herunder plankton, søgræs, og mangroveskove, forbruge to milliarder tons kuldioxid om året, hvilket er halvdelen af ​​verdens produktion. Bestandene af sådanne planter, dog hurtigt svindende-med en hastighed af hvert år syv procent. Miljøfolk hævder, at redde disse planter kunne være en af ​​de nemmeste måder at bremse effekten af ​​kulstof i vores samfund. Siden 50 procent af verdens befolkning bor i nærheden af ​​en vandmasse, kan menneskelig adfærd hurtigt skade disse arter.


relaterede artikler