Opskrift på en Roach Killer Med en Bagepulver Paste

August 24

Opskrift på en Roach Killer Med en Bagepulver Paste


Kakerlakker er skadedyr husejere kan undvære. De er ikke blot ødelægge pantries, men de har også evnen til at forårsage madforgiftning og en opblussen af ​​allergi. Personer med en skalle angreb ville være klogt at bruge en helt naturlig tilgang til at dræbe roaches. En nem at make bagepulver pasta er attraktiv for roaches, men dødbringende. Pastaen er sikkert at bruge omkring små børn og kæledyr, og der er ingen grund til at forlade hjemmet, mens den er i brug.

Instruktioner

1 Placer en kop bagepulver og en kop sukker i en skål. Toss sammen med en ske.

2 Tilføj 1/3 kop vand til den pulveriserede blandingen og rør indtil det bliver en pasta.

3 Indstil en skefuld bagepulver pasta overalt du har set roaches. Jo flere skefulde agn du udelader, jo bedre.

4 Vent roaches at forbruge agn og dø. Det sukker vil tiltrække roaches. Når roaches forbruge pastaen vil bagepulver arbejde for at ødelægge fordøjelsessystem roaches, hvilket resulterer i deres død.

5 Placer frisk bagepulver pasta ud hver tredje dag, indtil du ikke længere se levende roaches i dit hjem.

TIPS

  • Overbrusning borsyre langs stien af ​​roaches er en anden helt naturlig metode til at fjerne roaches. Den borsyre vil gennembore ydre skelet af roaches. Dette forhindrer roaches opretholder vand, så de til sidst dør af dehydrering.
  • Der vil være mange døde roaches for dig at rydde op hver dag. Brug handsker og en maske i forbindelse med indsamling og kassere roaches.

relaterede artikler