Sådan Strik Karklude Med en Distinctive diagonalt mønster

February 5

Sådan Strik Karklude Med en Distinctive diagonalt mønster


Selv en nybegynder strikning kan gøre særprægede karklude med et diagonalt mønster, mens perfektionere de grundlæggende strikketeknikker af stigende og faldende sting. Håndlavede viskestykker, med deres naturlige struktur for skånsom skrubning er nyttige til køkken eller badeværelse. Hold din håndlavede strikket karklud sanitære ved at smide det i vaskemaskinen og tørretumbler efter brug for at dræbe bakterier. Strik karklude og vaskeklude gøre store gaver til housewarmings eller baby brusere.

Instruktioner

1 Brug størrelse 8-10 nåle og støbt på fire sting. Dette projekt kan ske på lige eller cirkulære strikkepinde.

2 Strik to masker, og gør et garn i løbet, derefter strikkes til enden af rækken. Gentag dette mønster for hver række. Dette vil øge din strikning med hver række, hvilket skaber en trekantet form.

3 Hold strikning, indtil du har 43 masker på nålen. På det tidspunkt, kan man begynde at reducere sømme til at skabe den anden side af trekanten.

4 Strik 1 sting, derefter strikkes de næste to masker sammen. Gør et garn i løbet. Strik de næste to masker sammen, derefter strikkes til enden af ​​rækken.

5 Gentag dette mønster for at skabe den trekant, der gør den anden side af pladsen karklud. Stop, når fire sting tilbage på dine nåle. Må ikke strikke rækken med fire sting. I stedet simpelthen lukkes på dette punkt.

6 Vask kluden med lignende-farvet vasketøj i varmt vand til at skrumpe løkkerne.

TIPS

  • Billig hvid bomuldsgarn er et godt valg til dette projekt, fordi det kan bleges og steriliseres i vaskeriet. En kugle af bomuldsgarn vil gøre to klude.
  • Tilføj en hæklet kant omkring kluden for at give det mere elegance.
  • At give strikke karklude som en gave, fold tre eller fire af dem i kvarte og binde dem med en fancy bånd til en flot præsentation

relaterede artikler