Sådan Trim en indvendig dør

February 14

Der er to forskellige metoder til at tilføje trim til en indvendig dør. Den mest almindelige metode - gering samlingerne i toppen - er ikke så svært, når du forstår, hvordan det virker. Den anden metode bruger dekorative blokke foroven og undertiden bunden til et karakteristisk udseende. Enten metode kræver nøje opmærksomhed på at måle og skære.

Instruktioner

geringshjørner

1 Begynd med at indstille kombination kvadrat til at lave en 3/16 tomme mark. Brug indstillingen til at markere en 3/16 tommer afslører langs toppen og siderne af dørkarmen på begge sider.

2 Måling fra gulvet til venstre mærke på den øverste sidekarm. Vær præcis. Stå på skammel, så du kan se lige på målingen. Skriv ned målingen. Gentag denne måling for højre side.

3 Mål langs den tynde side af huset og markere det for venstre snit. Placer geringssaven tabellen at skære i en vinkel på 45 grader. Med den brede kant af kappen mod bordet, cutoff brik, du vil bruge, er til venstre.

4 Som kontrol vil den tykke side af støbningen være længere end den tynde side efter skæring. Sørg også for at skære langs højre side af mærket. Skær støbning. Flyt saven bordet, måle og skære kabinettet for højre side.

5 Position begge stykker støbning på dørkarmen. Forsikring at varemærkerne tilpasning til støbning og søm på plads med to søm

6 Mål på tværs af de øverste gerede udskæringer af støbningen. Marker den sidste brik, og klippe det. Sæt på plads og søm det, gør leddene så stramt som muligt.

7 Gentag trin 1 til 6 for den modsatte side af døren, hvis det er nødvendigt. Endelig forsænker alle negle og fylde hullerne med males caulk eller kit.

Dekorative Blocks

8 Begynd ved at sætte kombination kvadrat til at lave en 3 / 16- eller 1/4-inch-mærket. Brug indstillingen til at markere en afsløre langs toppen og siderne af dørkarmen på begge sider.

9 Nail den øverste og nederste sokkelklodserne på plads. Forsikring de er perfekt afstemt med kanten af ​​dørkarmen ved hjælp af kombinationen firkantet afslører indstilling som en sporvidde.

10 Measure for alle tre tarmstykker. Til venstre og højre, måle mellem øverste og nederste sokkel blokke. Langs toppen, måle mellem venstre og højre sokkelklodserne. Vær nøjagtig; stå på en skammel, så du kan se til højre ved målingen.

11 Mål, mark og skar de tre stykker i henhold til målingerne. Vær præcis.

12 Juster kabinettet med de afslører mærker og de ​​indvendige kanter af sokkelklodserne. Nail på plads.

13 Gentag trin 1 til 6 for den anden side af døren. Indstil alle negle under overfladen af ​​træet. Fyld hullerne med kit eller malere caulk.

TIPS

  • Vær præcis i dine målinger og stykker. se altid målinger op tæt og lige på. Brug en skammel eller tre-trappestige for at få dig selv i øjenhøjde med målingerne. Hold båndet lige og gøre alt målingen den samme. Når der foretages opgørelse til skæring, altid markerer på samme måde og skære accordingly.Be præcis i din skæring. Det færdige job vil afspejle den pleje du tager, når du skærer. Kontrollér altid at sikre, at du skærer til at forlade dit arbejde brik den korrekte længde. Bladet af saven fjerner 1/8 til 3/16 af en tomme af materiale, mere end nok til at efterlade et hul i dit arbejde, hvis man skærer på den forkerte side eller for close.A geringssav tager mindre praksis at gøre perfekt end en gering blok. Du kan bruge en geringssav til "snige sig ind" på en måling. Gøre snittet lidt lang, så barbere lidt ad gangen for at gøre cut perfekt.Hotellet ender af lister er sjældent skåret firkantet, når du køber dem. Skær altid en fjerdedel til halv tomme fra enderne før måling dem for cutting.A slut sømpistol vil spare dig tid ved at indstille neglene under overfladen for you.Nail kabinettet til både den ru dørkarmen og dørkarmen. En typisk døråbning behov fire til seks søm i både side- og den ru ramme på hver side. I alt seks langs den øverste brik er mere end enough.the tid til at sørge en dørkarm er kvadratisk, er, før du begynder at trimme. Hold en 2-mund-niveau mod den øverste karmen og en 4- eller 6-fods niveau mod sidevangerne. Hvis toppen er ikke niveau eller siderne lodde, foretage justeringer. Du finder det næsten umuligt at gøre gerede snit line op på en ud-af-lod døren, og samlingerne mellem blokke og beklædning vil vise huller som godt.Hvis du vil male trim og døren, bruge malers caulk at fylde eventuelle huller venstre, når du er færdig. Altid male med primer først, selv om huset kom primet. Primeren de bruger er billige, og du vil ende med at sætte to lag på alligevel.
  • Brug altid sikkerhedsbriller, når der skæres træ, dunkende søm eller ved hjælp af et søm gun.Always bære en støvmaske, når der skæres wood.Hearing beskyttelse er et must, når du bruger en geringssav.

relaterede artikler