Tips til at vaske en flytbare Sofa Cover

January 14

Holde din sofa ren reducerer støv og allergener i dit hjem. Derudover en ren sofa gør dit hjem ser renere og lysere. Aftageligt betræk er tilrådeligt for familier med små børn eller kæledyr eller til enhver sofa, der vil se en masse slid og ælde. Du kan vaske en sofa dække flere forskellige måder; kontrollere fabrikantens anvisninger på dækslet, før vask det.

Spot Clean og Vakuum

Du kan være i stand til at rense din sofa dækning uden at fjerne det. Brug slangen vedhæftet fil på din vakuum og børste det over overfladen af ​​sofaen, herunder puder, ryg og arme. Dette vil fjerne støv og hår, der er akkumuleret. Hvis du spilder en drink eller noget på en lille del af sofaen, i stedet for at fjerne hele låget, kan du prøve at få øje rense pletten. Brug en polstring renere designet til din sofa type, anvende den og forsigtigt duppe på pletten. Lad det tørre helt.

Maskinvask

Hvis din sofa brug for en komplet rengøring, kan du være i stand til at hvidvaske det derhjemme. Tjek tag på din sofa cover at se om det er maskinvaskes. Det der er en "W" på tag, kan du vaske det derhjemme. Fjern låget og vaske det med varmt vand og den blide / sarte cyklus. Du kan prøve maskine tørring af dækslet, men det kan være bedst at lade det lufttørre, så det ikke krymper for meget.

Kemisk rensning

Nogle aftageligt betræk kan kun tørre rengøres. Disse vil sige "kun kemisk rensning" eller vil blive markeret med et "S" på tag. Hvis dette er tilfældet, fjern dækslet og tage det til din lokale renserier. Hvis din sofa dækning er kun tør ren, brug en opløsningsmiddelbaseret hjem renere at visk spildt benzin op med det samme, så de ikke indstillet. Hold din dækning søger nye ved ikke at lade det få usædvanligt beskidt mellem vaskene. Jo mere beskidt din dækning er, jo mindre sandsynligt er det renere kunne helt at fjerne alle pletter. Nogle dæksler kan være mærket med både en S og W, kan du være bedre stillet med dem professionelt tør renses stedet for maskinvask.


relaterede artikler