Hjemmelavet Wild Turkey Feeders

March 22

Kalkuner er sjove fugle til at jage, men tiltrække dem kan vise sig vanskeligt. De fleste kommercielle foderautomater koste en masse penge, men er meget effektive til at tiltrække kalkuner. Hjemmelavet Tyrkiet foderautomater kan være lige så effektive, men kan koste mindre end halvdelen af, hvad en normal feeder omkostninger, ved hjælp af emner, du finder rundt i garagen.

Indsamling af Materialer

Før du sagt, du har brug for en 6-tommer PVC-rør, en bolt og en møtrik, en trisse, et reb, en PVC-rør stik og en 45-graders T fitting til at passe på din PVC-rør. Du skal også bruge et træ omkring hvor kalkuner er blevet spottet.

Danner Feeder

Man kan begynde at danne din feeder før du søm ned en placering for det at blive anbragt, især da det vil være temmelig mobil. Røret er forholdsvis enkel og bør kræve meget lidt forsamling. For at begynde at opbygge din feeder, fastgøre T fitting i bunden af ​​PVC-rør. Røret stikker ud fra siden af ​​fittingen skal pege opad. Når du har gjort dette, skal du montere PVC rør stikket i bunden af ​​beslaget, så den eneste udsatte hul i bunden af ​​feeder stikker fra siden.

Hængende på Feeder

Hængende feeder er en fantastisk måde at holde egern eller vaskebjørn fra at komme ind i foderet. At hænge feeder, bore et hul i oversiden feeder, vandret går gennem feeder, så du kan sætte din bolt gennem hullet. Fastgør møtrikken for at sikre, at bolten ikke glider ud i tilfælde af vind eller andre forstyrrelser til feeder. Denne bolt vil fungere som en krog til at fastgøre rebet til, at du kan hænge feeder. Ved nu, du har brug for at vide, hvilken træ du ønsker at hænge feeder fra. Fastgør remskiven til en filial, du ønsker at hænge din feeder fra. Sæt den ene ende af din reb til din feeder og køre den anden ende gennem skiven. Du kan binde den anden ende til træet på den ønskede højde og justere højden til din smag. Husk, at kalkuner stadig nødt til at nå frem til feeder, så du skal ikke placere den for højt op i træet.


relaterede artikler