Sådan Clean et Furnace

May 10

Sådan Clean en Furnace. Regelmæssig ovn vedligeholdelse er afgørende for at holde dit hjem varmesystem i topform. Rengøring en ovn er ikke en vanskelig opgave, men det er vigtigt. Støv og snavs opbygges i systemet, skabe friktion og en mulig brandfare. Støvsug din ovn halvårlige for optimale resultater. Læs videre for at lære at rense en ovn.

Instruktioner

1 Skær magt til din ovn ved at slukke breaker switch. Fjern den forreste sikkerhed panel fra din ovn. I gas- og oliefyr, bør piloten lys og brændstoftilførslen afspærres for sikkerheden.

2 Støvsug indvendige område. Vær forsigtig, ikke fortrænger nogen ledninger. Brug en gammel tandbørste til forsigtigt at fjerne snavs og støv oprustning, så støvsug området en anden gang.

3 Rengør ovnens blæser forsamling grundigt ved hjælp af en tandbørste, tandstikkere og vatpinde. Fjern oprustning fra alle overflader i samlingen, med særlig vægt på de blæser finner. I nogle ovne, skal en blæser dæksel fjernes for at få adgang til blæseren. Vakuum op fortrængt snavs.

4 Brug en stor, tør neglebørste til at rense alle udluftninger. Træk ovnen filtre og udskift hvis nødvendigt. Engangs filtre skal udskiftes årligt. Vakuum permanente filtre godt, og brug derefter krat børste til at fjerne oprustning. Støvsug en anden gang, eller blæse støvet ud med en kompressor.

5 Sæt ovnen sammen igen. Udskift filtre og sikkerhedsforskrifter covers (undtagen frontpanelet) du har fjernet. Kig efter løse forbindelser og tegn på korrosion. Check for slidt eller smeltet ledninger. Hvis alt er i orden, re-forbinde ovnen og tænde den.

6 Lad ovnen køre i flere minutter for at kontrollere for usædvanlige lyde eller lugte. Disturbed støv almindeligvis gør en knitrende støj, som bør ophøre efter et par minutter. Hvis du kan lugte brændende gas, olie eller el-ledninger, lukke ovnen straks og kalde på en professionel.

7 Sæt frontpanelet, når du føler alt kører problemfrit og sikkert.


relaterede artikler