Spørgsmål om Berber Carpet

November 26

Spørgsmål om Berber Carpet


Berber tæppe er et tæppe til rådighed i hele USA, fordi det er kendt for at være smudsafvisende, let at vedligeholde, og langvarig. Berber tæppe fås i mange stilarter og farver, så du kan vælge mellem mange valgmuligheder. De sløjfer i Berber tæppe gør tæppet føle sig mere behageligt at gå på med bare fødder.

Hvad Er Berber Carpet?

Mange mennesker tror, ​​Berber tæppe er en bestemt type tæppe, når det i virkeligheden er en stil af tæppe, der er tilgængelig i mange forskellige former. Berber tæppe er lavet af multi-level sløjfer. Denne praksis stammer med en stamme af mennesker befinder sig i Nordafrika, der bruger denne multi-level loop metode til at gøre deres kapper. Fordi Berber tæppe kan være mere komfortabel end andre former for tæpper, er det ofte brugt i stærkt trafikerede områder i hjemmet. Berber fås i uld, nylon, olefin fibre, og genanvendt plast sodavandsflasker.

Kan du installere Berber Tæppe på trapper?

Berber tæppe kan ikke virke som en sandsynlig valg for trappe installation, men det kan installeres på trin, hvis det gøres rigtigt. Det betyder, at ved hjælp af en professionel installatør med erfaring, samt de rigtige værktøjer. Når du installerer Berber tæppe på trin, kigge efter en Berber, der har en stram, lav bunke. Dette vil sikre, at det er i stand til at modstå en meget tung fod trafik. Det er også klogt at vælge en medium-farvet Berber tæppe, der vil vise mindre skidt og snavs. Trin tendens til at være samlere af snavs.

Hvad er den bedste måde at rense Berber Carpet?

Jo højere kvalitet berbisk tæppe, jo lettere er det at tage sig af. Højkvalitets Berber tæppe er sædvanligvis fremstillet af naturlige fibre og har tendens til at blive imod farve. Berber tæppe lavet af menneskeskabt materiale kan komme ren med flere rensninger, men også kan ændre farve, så det er bedst at holde sig til naturlige fibre Berber. Når du fjerner snavs og rester fra Berber tæppe, er det bedst at bruge en turbine drevet støvsuger. Ligegyldigt hvad kvalitet din Berber tæppe er Anvend minimal vand ved rengøring gulvtæppet.

Gør Berber Tæpper Kræv en særlig slags Pad?

Kun nogle Berber tæpper kræver en speciel Berber pad. Undgå at bruge en let tæppe pad med Berber uanset typen af ​​Berber du bruger. Typisk, jo større løkken i Berber, den fastere din polstring skal være. Brug aldrig rebound polstring under Berber.


relaterede artikler