Passion Vine Plant Information

December 22

Passion Vine Plant Information


Den passion vin plante (Passiflora) er den smukke blomstrende vin, der producerer passionsfrugt. Denne staude vin er hjemmehørende i Brasilien, Paraguay og Argentina. Der er mere end 500 arter af Passiflora og alle af dem give enten lilla eller gule passionsfrugter. Hver af disse frugter har populære anvendelser og er almindeligt dyrket i Sydamerika.

Oprindelse

Den lilla form passiflora planten stammer fra Brasilien til Argentina i Sydamerika. Selvom ikke er sikkert oprindelsen af ​​den gule passionsfrugter vinplantes, menes det at eventuelt stammer fra Australien og Argentina.

Klima & Jord

Denne plante vokser i højder mellem 2.000 og 4.000 fod i subtropisk klima. Den passion vinstok er i stand til at vokse i en række forskellige jordtyper, herunder sandet loams med en pH på 6,5 til 7,5. Når du vælger en hjemmeside til dette anlæg, bør der være tilstrækkelig beskyttelse mod vind og en årlig nedbørsmængde på mindst 35 inches.

Frugt

Den passion vin plante giver flotte, duftende blomster spænder fra 2 til 3 inches lang. Hver af disse blomster indeholder fem bægerblade, fem kronblade, fem støvdragere, en lys lilla basen, og hvide stråler. Når blomsterne visner, anlægget producerer enten en lilla eller gul frugt, afhængig af arten af ​​gasbehandlingsanlægget.Her lilla frugter er almindeligt anvendt til at forbruge frisk, og de gule bruges til saft og konserves.

Sæsoner & Høst

Den passion vin plante bærer frugt på forskellige tidspunkter på forskellige steder. I Indien, anlæggets peak perioder er fra august til december og fra marts til maj måned. I Hawaii, er passion frugter høstes fra juni til januar. Store kultivatorer af denne frugt er i stand til at høste 20.000 til 35.000 pounds af passionsfrugt per acre.

Passion Fruit Industri

Den lilla passionsfrugter industrien gjorde godt i Australien 1900-1943, da Fusarium dræbte de fleste af de vinstokke, gnister forskning for at finde svampe-resistente erstatninger. Det var gennem denne forskning, at de opdagede modstanden i gule frugter til svamp og i dag, de er begyndt at udvikle en hybrid mellem de lilla og gule sorter. I øjeblikket, Brasilien har en blomstrende passionsfrugt industri, der tilbyder mange juice udvinding planter. Den passionsfrugt er også dyrkes i Hawaii, New Zealand, Sydafrika, Uganda, Kenya, dele af USA og i hele Sydamerika.