Hvad er de funktioner en vandkøler?

September 20

Hvad er de funktioner en vandkøler?


Vandkølere er en form for kommerciel eller industriel vand kølemaskine eller system. En køler er designet til at producere og cirkulere koldt vand i et lukket system for at opretholde lufttemperaturer til præcisionsfremstilling.

Fungere

Vandkølere cirkulere så meget som 400 tons vand, og de kan køle vand til ca. 20 ° C (68 ° F). De er undertiden bruges som en erstatning for en Fordampningskøler tårn og har tendens til at være omkostningseffektive, fordi de cyklus vand i et kredsløb i stedet for at kræve en konstant strøm af byens vand.

Egenskaber

Vandkølere anvendes i produktionen / fremstillingsprocesser, der bruger ozon generatorer, vakuumpumper, trykkerimaskiner, lasere og mere. Husstand ansøgning størrelse vandkølere anvendes til fremstilling af afkølet drikkevand eller at regulere og koldt vand i akvarier. Vandkølere er undertiden bruges i hydroponics at styre temperaturen af ​​vandet vil planter.

typer

Vandkølere kaldes vandkølere, især i forbrugerprodukter. Under vasken vandkølere er designet til at tilføje yderligere filtrering til drikkevand. Disse filtre typisk fjerne organiske kemikalier og forurenende stoffer, der kan have en negativ indflydelse på smag og klarhed i drikkevandet. Godt ventileret, korrekt installeret, vandkøler køleanlæg (ud af direkte sollys) kan producere så meget som 10-15 kopper afkølet vand på efterspørgslen. Disse kan variere i graden af ​​kulde fra 20-32 ° C. Disse typer af forbrugernes vandkølere vokser i popularitet som et svar på at købe pre-filtreret vand på flaske og samtidig sikre bedre vandkvalitet i hanen.

Teorier / Spekulation

Ifølge De Forenede Nationers Miljøprogram, vil to tredjedele af planeten lever i vand-stressede forhold i 2025, hvis de nuværende forbrugsmønstre fortsætte. Brugen af ​​vandkølere konsekvenser vand tilgængelighed og vand og produktion koster både på industrielle niveauer og på forbrugerniveau. Da disse belastninger bliver mere fremtrædende i hverdagen, er det sandsynligt, at vandkølere vil blive mere almindeligt som vand tilgængelighed bliver dyrere.

Fordele

Vandkølere er maskiner, der fungerer bag kulisserne hverdagens at hjælpe med køling fødevarer og luft, for at opretholde kritiske temperaturer for planter, akvariefisk, produktion og meget mere. De forbedrer kvaliteten af ​​drikkevand og reducere vandgennemstrømningen affald, hvilket gør dem miljøvenlige.