Hvordan at reparere den Rot på en gammel Window Forårsaget af kondens

July 24

Hvordan at reparere den Rot på en gammel Window Forårsaget af kondens


Udsættelse for vanddråber i kondens, som opstår, når vinduesglas bliver køligere end dugpunktet i atmosfæren, kan i sidste ende medføre vinduesrammer og karme at forværres. Mens vind og sollys hjælp tørre ud vinduer, kan vinduer skygge fra markiser eller træer bevarer fugt længere, så rådner at danne og fordelt på hele de vinduer 'trækomponenter. Straks reparere rot på gamle vinduer for at forhindre forringelse fra yderligere svække dem.

Instruktioner

1 Dig alle af den bløde, rådnet træ ud af vinduet ved hjælp af en mejsel. Bær sikkerhedsbriller og arbejdshandsker.

2 Bor 1/4-inch-dybe huller i Gouged, massivt træ i vinduet ved hjælp af en boremaskine. Slope hullerne på en 45- graders nedadgående vinkel og rum dem en tomme fra hinanden.

3 Tag kemikalie-resistente gummihandsker og en organisk damp åndedrætsværn godkendt af arbejdsmiljø og sikkerhed Administration.

4 Bland to-komponent epoxy consolidant i en 8-ounce plast squeeze flaske. Følg de specifikke blandingsforhold, som epoxy-system producenten, da forskellige mærker af epoxy systemer varierer.

5 Klem den blandede consolidant ind i bore huller i vinduet, grundigt mætte dem. Arbejde consolidant i hullerne og på tværs af gouged træ ved hjælp af en engangs pensel. Lad consolidant kur i hullerne til 30 minutter.

6 Scoop lige dele af de to dele epoxy træ fyldstoffer på et rent blanding bord ved hjælp af separate øse pinde for hver træ fyldstof. Bland træ fyldstoffer med en spartel i et par minutter.

7 Pak den blandede epoxy træ fyldstof ind i rillerne i vinduet ved hjælp af spartel. Lidt overfylde de snit med fyldstof for at tillade formning og slibning. Den epoxy filler begynder at tørre i 30 minutter, så arbejde effektivt. Når du er færdig fylder snit, lad fyldstof helbrede natten over.

8 Gnid en grov rasp over overskydende træ fyldstof til at forme fyldstof at matche de omgivende vinduesoverfladerne. Fjern det meste af den overskydende fyldstof, så kun nok til sand.

9 Sand den resterende overskydende fyldstof hjælp 80 sandpapir korn, efterfulgt af 120-sandpapir korn. Glat patched træ til at sikre, at det er i niveau med det omgivende vindue.

10 Tør alle sandpapir støv af vinduet med en tack klud. Put malerens tape langs siderne af vinduet for at forberede sig til grunding og maling.

11 Strip enhver løs maling fra hele vinduet ved hjælp af en skraber. Bær sikkerhedsbriller, når skrabe vinduet.

12 Brush udvendige latex primer på hele vinduet med en pensel. Brug bløde strøg til jævnt forsegle træet. Lad primeren tørre natten over.

13 Coat den tørrede primer med udvendig latex maling. Børst malingen jævnt over hele vinduet med en ren pensel. Lad malingen tørre natten over.

TIPS

  • Bland og anvende den todelte epoxy træ filler på omkring 70 grader Fahrenheit for de bedste resultater.
  • Epoxy consolidants og træ fyldstoffer indeholder stærke kemikalier; blande og anvende disse produkter med forsigtighed, i overensstemmelse med producentens sikkerhedsforanstaltninger.

relaterede artikler