Sådan Plant en Sawtooth Oak Tree Fra en Acorn

May 22

Sådan Plant en Sawtooth Oak Tree Fra en Acorn


Sawtooth egetræer, Quercus acutissima, er en del af den røde eg familie og blev introduceret til USA fra Sydøstasien i 1967 for deres hurtige vækst og deres evne til at producere agern i en ung alder. Sawtooth egetræer er store løvfældende træer, der kan nå en størrelse på 60 fod høje og 60 fod bred. Med den rette planlægning og pleje, kan agern indsamles og lagres i løbet af vinteren, så plantet og spirede i foråret.

Instruktioner

1 Saml modne, sunde agern i efteråret, efter at de falder til jorden. Må ikke samle agern med huller, revner, mug eller andre skader.

2 Fjern alle agern hatte og sætte agern i en genlukkelig plasticpose. Placer agern i et køleskab i mindst 60 dage, men ikke mere end seks måneder. The University of Mississippi Extension Service forklarer: "Denne kølerum - kaldet lagdeling -. Efterligner agern behov for at gå gennem en vinter for at kunne spire fleste agern har brug for mindst 60 dage lagdeling."

3 Vælg en placering til at plante din agern. Sitet skal have fuld sol og være bred nok til at rumme træets størrelse og bredde.

4 Køb god plantning jord fra enhver have planteskole og nogle isenkræmmere. Sawtooth egetræer brug løs jord at vokse i. Hvis du er plantning agern direkte i jorden, forberede området ved at løsne snavs flere inches dyb og tilføje plantning jord. Hvis plantning af agern i en gryde, skal du vælge en gryde 12 inches dyb eller dybere for at give plads til eg lange pælerod, som i jorden kan nå 3 til 5 fod lang den første sæson. Sørg for, at puljen har tilstrækkelige drænhuller i bunden. Fyld potten med plantning jord.

5 Plant agern udendørs i foråret efter truslen for frost er forbi. Plant agern æglæggende vandret omkring en tomme dyb. Dæk med plantning jord og vand. Agern vil spire et par dage til et par uger efter plantning.

Plant agern i potter på ethvert tidspunkt af året og holde indendørs, indtil truslen om frost er forbi. Agern vil spire i omkring en uge. I foråret, placere planter i delvis skygge i fire til seks uger, mens de tilpasser sig udetemperatur, så placere i fuld sol.

6 Hold agern i jorden og i potter fugtige, men ikke våde, eller agern og planter kan forme.

TIPS

  • Agern der svæver i vand er hule og vil ikke spire.

relaterede artikler