Hvordan kan jeg bruge selvrensende ovn GE Hotpoint?

February 1

Hvordan kan jeg bruge selvrensende ovn GE Hotpoint?


HOTPOINT selvrensende ovn er en af ​​en bager drøm apparater. Hun kan lave mad væk, ikke at bekymre sig om maden spild lidt eller bobler forbi, da hun ikke behøver at komme ned på hendes hænder og knæ til at skrubbe ud interiør med kaustisk sprays. Når niveauet for spild og bagt-på fødevarer i ovnen bliver til et irriterende punkt, kan hun bare tænde for rengøring cyklus. Efter et par timer, ovnen har igen en glat, ren overflade.

Instruktioner

1 Fjern ovnristene og alle pander og andre emner fra inde i GE Hotpoint ovn, herunder eventuel aluminiumsfolie dækker bunden af ovnen - det kan fange i brand under rensningen cyklus. Fjern eventuelle gryder og pander fra kogepladen.

2 Ryd op nogen store udslip fra bunden af ovnen med en fugtig klud, for at reducere mængden af røg produceres under rengøringen cyklus. Eventuelle spild kan du ikke fjerne, vil brænde ud under cyklussen. Rengør stovetop, da varmen fra ovnen under rengøringen cyklus vil bage om eventuelle spildte fødevarer. Tør dørpakningen med opvaskemiddel og en fugtig klud, da barskere rengøringsmidler vil nedbryde gummi, ødelægger forseglingen.

3 Luk ovndøren, og sørg for ovnen er slukket. Skub dørlåsen til "låse" position.

4 Tænd din brændeovn udstødning ventilator til den høje indstilling. Fjern eventuelle kæledyr fra området. Dampene afgivet fra ovnen kan være meget stærk i starten af ​​rengøringscyklus. Åbn et vindue og bruge en ventilator til at fjerne dampe og røg, hvis din udstødning ventilator ikke lufte ud i det fri.

5 Skub "Clean" knappen på GE Hotpoint spænder med tastaturer, tryk derefter på knappen "+" for at indstille længden af rengøring cyklus. Lette rengøring behøver kun omkring tre timer, mens en kraftig rengøring kan tage fire eller fem timer. For intervaller med drejeknap Drej temperatur-kontrol knop den til "Clean" position; længden af ​​cyklus kan ikke justeres.

6 Tryk på "Start" knappen på digitale komfurer; ordet "Clean" "vises på displayet, som betyder, at cyklen er startet. Du skal blot vente på cyklen til at starte på knop-type ovne efter indstilling af "Clean" kontrol.

7 Åbn ovnen låsen efter den rene cyklus er færdig, og ovnen er automatisk slukket. På digitale Hotpoint brændeovne, vil den "Clean" lys slukkes, og displayet viser "00:00". På knop-kontrollerede Hotpoint intervaller, drej temperaturstyring knop off, og skub derefter låsen til venstre. Vent yderligere 30 minutter for ovnen at køle ned, hvis låsen ikke åbnes; dette er en sikkerhedsfunktion, så du ikke åbne ovnen, mens den stadig er meget varmt.

8 Tør aske rest i ovnen ved hjælp af en klud fugtet med hvid eddike. Eventuelle pletter tilbage på ydersiden af ​​ovndøren pakning kan skrubbes med regelmæssig opvaskemiddel og en skrubbe svamp.

TIPS

  • Sprøjt ikke ovnrens i en selvrensende ovn - når de udsættes for høj varme af rengøring cyklus, kan ovnrens beskadige ovnens indvendige finish.

relaterede artikler