Sådan installeres Solar Panel Roof Beslag

April 11

Sådan installeres Solar Panel Roof Beslag


Solar panel tag parentes anvendes til montering indrammet solpaneler på taget af dit hus. Installation tag parentes er måske den mest betydningsfulde skridt involveret i sol kraftoverførsel dit hjem. Når du lære at installere dem, vil du ikke have meget besvær at placere og forbinde panelerne til at begynde at generere solenergi.

Instruktioner

1 Bestem den mest hensigtsmæssige sted til installation solpaneler på taget. Det bedste sted for panelerne er én, der modtager en god mængde af sollys. Også, før du installerer beslagene, regne ud hvor meget de solpaneler skal vippes, og i hvilken retning. Vippe panelerne er vigtig for at sikre maksimal absorption af sollys.

2 Find spær på dit hus tag. Du kan bruge dit hus tegninger at gøre dette. Hvis de ikke er tilgængelige, kan du bruge en stud Finder i stedet. Ved lokalisering spær, markere de nøjagtige pletter, hvor sol konsoller der skal installeres ved hjælp af en kridt.

3 Placer monteringsbeslagene på toppen af hver spær du markerede. Sørg for at der er en afstand på mindst 4 fødder mellem hver konsol.

4 Bor huller i hvert spær, hvor du ønsker at montere beslagene.

5 Indsæt nu stålbolte gennem beslagene og ind i borede huller til at fastgøre beslagene til tag og spær. Tæt sikre boltene ved hjælp af en topnøgle. Når beslagene er installeret, kan du fastgøre solpaneler til dem og forbinde dem til solar inverter i dit hjem.


relaterede artikler