Hvordan at reparere den Rotted afdeling en dør

June 18

Hvordan at reparere den Rotted afdeling en dør


Der er mange grunde til, at det kan blive nødvendigt at reparere en sektion af en dør, men træ rådner er en af ​​de mest almindelige. Træ rådner ofte påvirker sektioner af en dør, der er udsat for varme og fugt, såsom dørkarmen eller ramme. En dørkarmen, den lodrette del af rammen, bør straks repareres, når det er blevet rådnet at opretholde sikkerheden af ​​døren og forhindre yderligere skader. Ifølge BobVila.com, rot i døre også kan påvirke den strukturelle integritet og energieffektivitet.

Instruktioner

Fjernelse Rotted sektion

1 Brug en mejsel til at skrabe væk rådnet del af dørkarmen.

2 Placer et shim mellem dørkarmen og døren trim til at lirke trim væk fra sidekarm, derefter skæres omkring kanterne af udenfor døren trim ved hjælp af en frem- og tilbagegående sav.

3 Fjern maling på indersiden dør beklædning af døren karmen ved hjælp af en hobbykniv, så brug en flad brækjern til at trække kabinettet væk fra væggen. Pas på ikke at helt at fjerne døren kabinet.

4 Brug brækjern til at skabe en kløft mellem dørkarmen og forlængelsen sidekarm (strimmel af træ ved siden af dørkarmen), og brug derefter bajonetsav at fjerne neglene.

5 Brug bajonetsav til at skære bunden af forlængelsen sidekarm (nær gulvet), og træk den væk fra væggen. Skær dørkarmen flere inches over rådnet sektion af træ ved hjælp af frem- og tilbagegående sav.

6 Fjern de resterende stykker af rådnet træ, derefter bruge en varmepistol til tørre omkringliggende træ.

Udskiftning Rotted sektion

7 Mål del af dørkarmen, der skal udskiftes ved hjælp af et målebånd, så brug en tabel oplevede at skære en behandlet bord til denne størrelse. (En 2-by-4 er ofte den rigtige størrelse, men vælg tømmer, der matcher den brik, du fjernet.)

8 Sæt stykke træ til døren ved hjælp af galvaniserede dæk skruer til at sikre den nye dørkarmen på plads.

9 Brug lange efterbehandling negle til at vedhæfte stykke forlængelse karmen du tidligere fjernet fra døren, så søm ned døren kabinet du løftet fra døren ved hjælp af den samme type af søm.

10 Fyld eventuelle huller i dørkarmen og rammen med silikoniseret akryl latex caulk.

11 Brug en pensel til at anvende et enkelt lag af oliebaseret primer til døren, derefter anvende et lag latex udvendige maling til døren, når primeren er tørret.


relaterede artikler