Europæiske Plum Trees

January 31

Europæiske Plum Trees


Den europæiske blommetræ, eller Prunus domestica, er et lille træ i Rosaceae familien bærer duftende blomster og spiselige frugter. Disse mørk-farvet frugt spises frisk, lavet til geleer, syltetøj og vin, og tørret for at gøre svesker. Friske blommer er ikke kun saftig og lækker, men indeholder betydelige mængder af vitamin A, vitamin C, vitamin K og kostfibre. Dyrkning dit eget træ i hjemmet er en givende og økonomisk måde at skaffe friske europæiske blommer.

Beskrivelse

Europæiske blommetræer vokse til højder på 39 fod og opslag på 32 fod. Deres aflange, spidse, svagt savtakkede bladene nuancer af guld, bronze og terra cotta før falder til jorden i efteråret. I foråret, en overflod af parfumerede, lilla-lyserøde blomster vises, vigepligt frugt om sommeren. Disse frugter sortiment i form fra runde til ovale, i farve fra grøn til rødlig-lilla til blå, og i smag fra sukkerholdige sød til syrlig og sure. De grene af dette træ er typisk knudrede i form og dækket i glat, grålig-brun bark.

voksende betingelser

Europæiske blommetræer er hårdføre i US Department of Agriculture voksende zoner 4 til 9, en region der strækker sig over det meste af den centrale, vestlige og sydlige USA, men bortset fra det øverste Midtvesten. De trives i fugtig, veldrænet jord og fuld sol. Ved plantning, undgå lavtliggende områder med stor risiko for at indsamle vandpytter. Tidlig forår er en ideel tid til at plante de europæiske blommetræer i jorden. Du kan anvende en komplet gødning som 10-10-10 årligt på et forhold på 1/2 lb. for hvert år af træets alder op til 6 lbs. Europæiske blommetræer er sårbare over for hærgen mider, bladlus og soegerne samt markmus, larver og svampesygdomme.

Sorter

Europæiske blommetræer er blevet dyrket i århundreder, hvilket resulterer i en række særskilte sorter. Den "Mount Royal 'sort er en hårdfør træ producerer mørkeblå, mellemstor frugt perfekt til tørring. 'Grøn Gage' bærer en overflod af hjerteformet frugt med rig, rav kød inden for grøn hud. Den "Bluefre 'sort bærer store, sukkerholdige, blå-lilla frugt, der bliver på træet efter modning. Andre populære sorter omfatter 'italiensk', 'Lombard "," Damson', 'Diamond', 'Washington', 'Tragedy "og" franske Sugar «.

Historie

Blommetræer er kendt for at have været dyrket i det gamle Egypten, som svesker blev fundet i grav Kha, en Theban arkitekt. Den gamle græske læge Dioscorides anbefalede svesker til en dårlig mave. Romerske naturforsker Plinius skrev om det gamle Roms rigelige blomme frugtplantager. Den romerske læge Galen kommenterede i sine værker på overlegenhed spanske svesker. I middelalderen, den europæiske aristokrati haft blommer. I dag blommer dyrkes og elsket over hele verden, fra Australien til Europa.


relaterede artikler