Hvad er det Standard højde af et Deck Rail?

May 29

Hvad er det Standard højde af et Deck Rail?


Et dæk udvider brugbar boligareal udendørs for at understøtte solopgang morgenmad, frokost grill og aften cocktailparties. Et rækværk omkring en struktur - især hvis det er hævet flere fødder over jorden - beskytter husejere, familie og venner fra falde ned og skade sig selv. For at opnå maksimal sikkerhed, skal disse skinner henvende sig til en standard højde.

Internationale Koder

Den internationale Residential Code bruges af lokale, statslige og nogle føderale jurisdiktioner til at definere byggestandarder, såsom højden af ​​et dæk jernbane. Det internationale kodeks Rådet, et medlem organisation, definerer disse standarder for at fremme bygning sikkerhed i overkommelige byggeprojekter rundt om i verden. ICC definerer også andre koder, der kan påvirke dæk skinner, såsom International Building Code, den internationale Eksisterende Bygningsreglementet og den internationale Maintenance kode.

Højde forordning

IRC angiver, at højden af ​​rækværk omkring dæk skal være mindst 36 inches høj. Enhver stil eller mønster af spindel for at støtte skinnen er tilladt. Dog skal mellemrummet mellem spindler ikke være stor nok til at tillade en kugle 4 inches i diameter til at passere igennem. Dette forhindrer små børn fra at blive kvalt på strukturerne. Rækværk skal også være stærke nok til at modstå op til 200 pounds af trykket i toppen. Dette kræver bærestolper anbragt højst 6 feet fra hinanden.

Trappe

Hvis dækket har stairsteps fører til det, skal håndlister for de skridt være 34 til 38 inches høj. Højden skal være ensartet i hele trappe målt fra bunden af ​​slidbanen til toppen af ​​skinnen. Toppen af ​​skinnen skal forblive uforstyrret af bump, stolper, dekorationer eller andre beslag, der kan afbryde bevægelsen af ​​hånden. Afstanden mellem gelænder og en væg eller anden overflade skal være mindst 1 1/2 inches. Håndlisten skal være gribende. Hvis det er cirkulært, skal den udvendige diameter i området fra 1 1/4 til 2 inches. Hvis det ikke er cirkulær, skal omkredsen dimension være 4 til 6 1/4 inches, med tværsnit måler 1 til 2 1/4 inches.

Sikkerhed

For at sikre sikkerheden, et dæk og dens rækværk brug inspektioner og godkendelse ved at bygge kode myndigheder, inden nogen kan sætte foden på det. Nogle jurisdiktioner mandat rækværk, hvis et dæk er så lidt som 18 inches fra jorden. Den øverste og nederste skinner skal vedlægges lodrette dele fastgjort til dækket rammen selv, ikke blot til dækket overflade. Ellers kan medlemmerne løsrive, forårsager autoværn til at mislykkes, advarer hjemmesiden NADRA.org.


relaterede artikler