Sne Removal Tools

September 25

Sne Removal Tools


Konge over fjerntliggende områder og landdistrikter, sneen vagterne i slutningen af ​​det 19. århundrede var ansvarlige for at rydde vejen. Indledende forsøg på at gøre vejene mindre vanskeligt at rejse kom i form af en sne rulle. Sne ruller pakket sne tæt til jorden giver en mere stabil overflade. I begyndelsen af ​​1840'erne, den første patenterede sneplov begyndte udviklingen af ​​sne fjernelse værktøjer. Tegnet af en hest og vogn, blev de første plove lavet af trækiler. Stigningen af ​​bilen forårsagede opfindere til at søge mere og mere effektive metoder til snerydning. I dag, flere værktøjer er tilgængelige fra sneplove til sneslynger.

Sne Thrower

Sneslynger er automatiseret håndbetjente sne fjernelse værktøjer. De giver meget mere magt end den typiske skovl-til-sne teknik. Dagens sneslynger er drevet af 4-knallerter, der ikke kræver at blande gas og olie, og nogle er drevet af elektricitet. Sneslynger bruges til klare fortove, indkørsler og små værfter. Når sneen fjernes fra jorden, går det ud på siden af ​​kasterens skabe en klar vej.

Sneplov

Typisk anvendes af statslige departementer af transport, byer eller administrationsselskaber, den sneplov er et metal scoop-formet klinge fastgjort til forsiden af ​​et køretøj. Operatøren køretøj kan hæve og sænke klinge til ultimativ manøvredygtighed. Skiven anbringes på jorden, og når køretøjet bevæger sig fremad, er sneen skubbet til væk fra jorden.

tow Plow

Den Missouri Department of Transportation er krediteret med fremrykkende sneplov teknologi. I 2005 staten udnyttede den første "blår plov" i Kansas City. Den slæb plov forlænger rækkevidden af ​​standard sneplov til 26 fod. Et slæb plov kan klare to baner af trafik samtidig spare brændstof og lønomkostninger, i henhold til Missouri Department of Transportation.


relaterede artikler