Plant Food til blomstrende planter

August 23

Plant Food til blomstrende planter


Blomstrende planter har brug for de samme basale fødevarer komponenter --- kvælstof, fosfor og kalium --- som alle andre planter. University of Connecticut College of Landbrug og naturressourcer rådgiver ved hjælp af en blanding med et højere fosforindhold at fremme blomst og rodudvikling.

hovednæringsstoffer

Blomstrende planter har brug for de tre grundlæggende næringsstoffer --- også kaldet makronæringsstoffer --- i store mængder. Plant mad og gødning emballage lister disse næringsstoffer som en række tal, såsom 10-15-10. Tallene svarer til nitrogen, phosphor og kalium --- i nævnte rækkefølge --- og de afspejler mængden af ​​hvert næringsstof som en procentdel af den totale blanding, der omfatter mindre vigtige ingredienser og inerte materialer.

Sekundære og Trace Ingredienser

Gødning blandinger indeholder også andre næringsstoffer, blomstrende planter har brug for, men i mindre mængder. De omfatter calcium, magnesium og svovl. Trace ingredienser --- eller mikronæringsstoffer --- brug af planter i meget små mængder inkluderer jern, bor, zink, kobber, molybdæn, klor og mangan.

Blomster kraft

Blomstrende planter kan gøre godt med en afbalanceret gødning, men nogle, som afrikanske violer, som dyrkes primært for deres blomster af fordelene i en anden blanding for optimal flor. University of Florida IFAS Extension foreslår at bruge en fjerdedel af den normale anbefalede mængde af en vandopløselig gødning blanding af 15-30-15 og anvende det hver gang planterne vandes. Overskydende vand drænes fra bunden af ​​potterne at forhindre rodbrand.


relaterede artikler