Sådan Lay Sod Yourself

November 13

Sådan Lay Sod Yourself


Den store debat om, hvordan at lægge Rend dig selv er ofte mere frustrerende end den egentlige opgave. Alle kan lære at lægge spadestik dig selv som vi vil diskutere sammen med ordentlig spadestik pleje. Denne artikel om hvordan man lægger SOD selv er baseret på du allerede vide, hvordan dens gjort, men mangler viden om hvordan man kan gøre det vokse med succes.

Instruktioner

1 Lær at lægge spadestik selv, ved at følge disse enkle instruktioner.

2 Før du begynder ringer spadestik virksomheder vil du nødt til at måle området blev du vil lægge græstørv. Spadestik virksomheder sælger mange forskellige størrelser af spadestik ruller, men du bør holde sig til de standard ruller, som er 2 fod bred med 6 fod lang. Når du måler holde dette i tankerne. Hvis det område, du udskifter med nye spadestik er 5x5 skal du bruge 3 ruller af græstørv. Også for området bør du altid måle ud til det fjerneste punkt var der er dødt græs eller slet ingen.

3. Det næste skridt er at finde spadestik selskaber. Du bør kontrollere de gule sider under sod pleje eller gøre en hurtig søgning på nettet efter spadestik virksomheder i dit område. Lav en liste over de nærmeste dem til dig og give dem hver et opkald. Når du taler til dem lave en liste over de priser, som alle spadestik selskaber tilbyder. En anden ting at overveje, når du kontakter spadestik selskaber er, hvad slags græs, du allerede har. Nogle spadestik selskaber kan stille dette, hvis du ikke kender så fortvivl ikke bare komme der generelle priser.

4 Efter at have besluttet, hvilke af de spadestik virksomheder er bedst for dig og tage dine målinger af det område, du vil sodding du kan begynde at grave den gamle græs. Når du fjerner det gamle græs området bør være mindst 2 inches under gode græs niveau. På denne måde har du plads til en tomme af muld og en tomme af rødder, at spadestik allerede vil have. Brug en flad skovl for at sikre dit område er perfekt firkantet. Hold en prøve af græs, som du gravet op, så du kan tage den med dig til en af ​​de spadestik virksomheder, du har valgt.

5 Mens du er på spadestik gård bede en af reps, hvis du kan købe en pose græsfrø også. Hvis de spørger, hvilken slags frø, du gerne vil fortælle dem, at du har brug for et solsejl mix. Du behøver kun en 3 pund taske eller 5 pounds, hvis det område, du vil være sodding er ekstra stor. Derudover, mens du er på spadestik selskab afhente omkring 4 af de store poser af muld. Hvis dit område, du vil blive sodding er 5x5 du har brug for 4 poser, hvis området er 10x10, du har brug for 8 tasker og så videre.

** Se venligst nedenstående link i -RESSOURCER sektion-til del 2 i denne artikel om hvordan at lægge Rend dig selv.

TIPS

  • Sådan Lay Sod Yourself

relaterede artikler