Sådan Trim en Snowberry Bush

September 18

Sådan Trim en Snowberry Bush


Snowberry, som også kaldes Symphoricarpos rivularis, er en busket nuance tolerant busk, der producerer lyserøde, klokkeformede blomster blomstrer om sommeren. Når blomsterne fade, er de erstattet af klynger af hvide bær, for hvilken anlægget er opkaldt. Beskæring af snowberry anlægget er primært gjort for at kontrollere størrelsen. Hvis ikke beskæres - eller hvis plantet uden hensyn til, hvor stor denne busk bliver - det kan kvæle ud omgivende vegetation. Når planterne bliver for høj eller for bredt, shear dem i slutningen af ​​vinteren. Ellers beskære for at fjerne dødt og suckers.

Instruktioner

1 Sæt på havehandsker før beskæring snowberry da saften kan forårsage allergiske reaktioner.

2 Tilslut et par hækkeklippere og tænd for dem, eller afhente dine manuelle trimmere. Hold trimmere parallelt med toppen af ​​snowberry bush og flytte det hen over toppen jævnt, hvis du vokser snowberry som en hæk, at trimme højden ned til det ønskede niveau. Gentag trimning gang om måneden i løbet af vækstsæsonen, eller efter behov for at opretholde den ønskede højde.

Beskær til at forme og begrænse størrelsen af ​​anlægget med grensakse og bypass håndsakse hvis du vokser det som en prøve plante eller foretrækker en mere naturlig form.

3 Kig på det indre af snowberry bush for alle grene, der mangler blade nær jorden. Beskære dem ud nær bunden af ​​anlægget, under anvendelse grensakse eller håndsakse, at tillade mere sollys i og øge løv udvikling.

4 Rake op alle de beskæres Snowberry kviste og placere dem i din kompost bunke eller en skraldespand til bortskaffelse.

TIPS

  • Du kan også vente til det tidlige forår og bruge hækkeklippere at skære hele snowberry anlægget slukket ca. 1 til 2 inches over jorden. Dette forynger planten, der producerer nye sunde skud næsten øjeblikkeligt. For at lette vedligeholdelse, anlægget er så hårdfør at den kan mejet ned med en plæneklipper i foråret at opnå fuldstændig foryngelse.
  • Hold børn og kæledyr væk fra snowberry busk og eventuelle afpuds, fordi denne plante er giftig ved indtagelse.

relaterede artikler