Hvor hurtigt Do Golden Canes Grow?

August 3

Den gyldne stok palme videnskabelige navn indeholder det latinske udtryk betyder "voksende gul", som refererer til palm slående gule bladstilke eller bladstilke. Native til Madagaskar, er det nu vokset i hele tropiske steder i USA som både et landskab og husholdning plante. Miljø er afgørende for dens hastighed vækst.

Areca Palm

Den gyldne stok palme er mere korrekt kendt som en arecanødder palme (Dypsis lutescens). Sammen med "sommerfugl" håndflade, navnet gyldne sukkerrør er primært en markedsføring betegnelse for planten. Det anses for at være en langsom producenten, som ifølge den Arbor Day Foundation, betegner et træ, der vokser mindre end 13 inches årligt. Den opnår normalt en fuld højde på mellem 20 og 35 fod. Baseret på disse specifikationer, kan det kræve 20 år at nå fuld modenhed.

Klima

Hvor hurtigt gyldne stokke vokser afhænger dels af klimaet, hvor det er plantet. Som med alle palmer, det trives bedst i tropiske eller subtropiske områder, og areca palme anses hårdføre gennem US Department of Agriculture hårdførhed zoner 10 og 11, et område, der omfatter de ekstreme sydlige tips af Florida og Texas. Det nyder de områder, hvor den gennemsnitlige, årlige lav temperatur er ikke mindre end 35 til 40 grader Fahrenheit.

Miljø

Normalt oplever en krone spredning på mellem 10 og 20 fod, gyldne stokke sætter pris på fuld sol eller delvis skygge og vokser bedst i veldrænet jord, der stadig tilbyder en overflod af vand. En mangel på solskin eller uforholdsmæssigt fugtig jord vil påvirke, hvor hurtigt gyldne stokke vokse. Det producerer mørkegrønne eller gullig-grønne blade - blade - der vokser til mellem 6 og 8 fod i længden. Den arecanødder palme har en tæt, klyngedannelse vækst vane.

Formering

Hvor hurtigt en gylden sukkerrør vokser også afhænger af, hvordan den er opformeret. Areca palmer, der er opformeret fra frø kræver mellem to og seks måneder til at spire. At fremskynde væksten processen og omgå langsommere frø-spiringsprocessen kan skyder tages fra bunden af ​​håndfladen og bruges til at starte nye træer. Nye gyldne sukkerrør palmer bør plantes i løbet af sommeren regntiden til at tillade deres rodsystem til fuldt ud at etablere med lethed.


relaterede artikler