Hvad Harm Kan Bed Bugs Årsag?

April 12

Væggelus er små insekter, der lever af blod og bor i vægge, senge og andre møbler. Den voksne væggelus er flad og rød i farven. De angribe hjem ved at rejse i folks bagage og tøj. Den fejl selv er ofte svært at se, fordi de er små og skjule i små, lukkede rum. Men du kan stadig fortælle, hvis dit hjem er befængt, selvom du ikke kan se bugs. Små blodpletter på møbler, samt mørke pletter, som er deres ekskrementer, angive deres tilstedeværelse. Selv bedbugs ikke spreder sygdomme, de stadig forårsage en række problemer.

Bite Reaktion

Selv hvis de ikke overfører sygdommen, Væggelus bites er slemt nok. De resulterer i kløende røde welts, og en enkelt Væggelus kan bide mere end én gang. Den bid selv er ikke smertefuld og ofte går ubemærket hen i første omgang. Kløe reaktion sætter ind senere. Væggelus tendens til at producere klynger eller linjer af welts som en enkelt bug bevæger sig rundt og indfører flere gange.

Allergisk reaktion

Den skade forårsaget af bid øges, hvis du er allergisk over for insekter. Allergiske mennesker, der er bidt udvikle kløende rande op til 8 inches tværs. Deres hud vabler og udvikler grupper af hævede pus sække. En udslæt, der ligner nældefeber udvikler sig på andre områder af huden.

Labor og omkostninger

Væggelus vil i sidste ende kræve en af ​​to ting fra dig. Du vil enten nødt til at gå gennem den indsats for at kontrollere ethvert møbel, hver væg, hver etage og hvert stykke tøj for dem, og derefter rense dem alle, eller du bliver nødt til at kalde i skadedyrsbekæmpelse fagfolk. At vælge den sidstnævnte kan blive dyrt, fordi exterminators bliver nødt til at gøre flere besøg for at sikre, at problemet er under kontrol. Det kan også indebære brug af skadelige kemiske pesticider. Det er imidlertid den anbefalede fremgangsmåde.

Lejlighed og Condominium Problemer

Væggelus skabe et ekstra lag af problemer for ejere og beboere i boligblokke og ejerlejligheder. Den fejl kan indtaste vægge og gulve af en inficeret lejlighed og rejse ind i andre nærliggende lejligheder, skaber sekundære skadedyrsangreb selvom beboerne praktiserer gode forebyggende foranstaltninger. Styring et angreb i et højhus eller ejerlejlighed kræver en koordineret indsats, der involverer alle de enheder og beboere.