Epsom Salte til blomstrende planter

December 18

Epsom Salte til blomstrende planter


Epsom salt er et naturligt mineral fremstillet af to hovedkomponenter, magnesium og sulfat. Selvom begge elementer er i jorden naturligt, kan forskellige betingelser nedbryder mængder af disse essentielle næringsstoffer, der forårsager skader blade og forkrøblede plantevækst. Tilføjelse Epsom salt til dine blomstrende planter og jord er en sikker måde at genopbygge disse mangler uden frygt for oprustning i jorden, uanset hvor meget du bruger.

Fakta

Epsom salt har været brugt som en plante gødning i mange år. Magnesium komponent hjælper frøene spire og øger klorofyl produktion i planter. Det styrker en plantens cellevægge og øger dens evne til at optagelse kvælstof og fosfor. Svovlet komponent er vigtig for produktion af vitaminer, proteiner og enzymer. Selv om der er andre metoder til at føje magnesium til mangelfuld jord, Epsom salt er høj opløselighed og nem applikationer giver det en fordel i forhold disse muligheder.

Overvejelser

Epsom salt fungerer godt som et supplement til jord med lidt lav magnesium niveau, men kan ikke korrigere store mangler. Tilføjelse Epsom salt til dine blomstrende planter via en løv spray løsning virker ofte bedre end at tilføje granulater direkte til jord eller ved at vande i et salt og vand løsning. Visse jordbundsforhold kan forstyrre optagelsen af ​​magnesiumsulfat i det granulære og flydende form og bladgødskning vil overføre de næringsstoffer hurtigere.

Anvendelse

For at opnå fordelene ved Epsom salt på dine rosenbuske, depositum 1/2 kop granulat til jorden og omkring bunden af ​​busken, arbejder det ind med en have rake. Påfør det i foråret før blomstring begynder og i efteråret, før bladene falder. Bland 1 spsk. af granulat til en gallon vand for at lave en sprøjteopløsning og gælder for nye blade og blomster. Før plantning af en ny busk, sættetid rødderne i en Epsom salt opløsning af 1 kop granulat til en liter vand og tilsæt 1 spsk. af granulat til plantehullet.

Fordele

Befrugtende dine roser med Epsom salt resulterer i en højere produktion af blomster og en busket plante. Det hjælper med produktionen af ​​flere nye stokke i bunden af ​​rosenhæk, ifølge National Gardening Association. Andre blomstrende planter producerer flere blomster, så godt, med levende farver og dybere grønne blade. I september 2004 spørgsmålet om "Journal of Environmental Havebrugsproduktion," Donald J. Merhaut tyder på, at anvendelse af Epsom salt til Camellia planter kan forhindre blad klorose fra magnesiummangel.


relaterede artikler