Omkostningseffektiv badeværelse remodels

January 8

Helt remodeling et badeværelse koster typisk tusindvis af dollars, men en omkostningseffektiv opdatering kan ske for et par hundrede dollars eller mindre. Følgende enkle opdateringer normalt kan udføres af den gennemsnitlige boligejer i en weekend.

Maling

En lag maling vil skabe en dramatisk ændring i et badeværelse, samt skabe en frisk, ren udseende. En gallon vil dække en gennemsnitlig størrelse badeværelse.

Wallpaper Border

Tilføj en koordinerende tapet kant omkring toppen eller midten af ​​badeværelset. Mål lineære optagelser af dine vægge til at bestemme, hvor meget at købe.

Bruser

Den enkleste og billigste måde at opdatere din bruser er med en lys, nyt badeforhæng. Overvej også udskiftning af badeforhæng med et glas bruser dør. Omkostningerne er væsentligt mere, dog. Forvente at skulle betale en minimal omkostning på flere hundrede dollars for en grundlæggende skydedør fra en rabat forbedring hjem center.

Belysning

Udskift den gamle belysning med moderne inventar eller installere ny belysning over dit spejl eller forfængelighed.

vandhaner

Nye vask og bruser vandhaner forbedre udseendet samt funktionaliteten af ​​din badeværelse. Shop rundt, da priserne varierer meget afhængigt af producenten og stil.


relaterede artikler