Sådan installeres Folding Leg Beslag

October 8

Sådan installeres Folding Leg Beslag


Folding ben er almindeligt forekommende på spilleborde og bærbare klapborde. Folde benene kan også tilsættes til et fast ben tabel. En tabellens folde ben samling gør det nemmere at transportere og opbevare bordet. Overvægt og slid kan resultere i skader på benene og folde parentes, der bruges til at fastgøre dem til tabellen bunden. Du kan vælge at udskifte hele folde benet forsamling. Eller du kan erstatte bare benene, eller bare beslagene.

Instruktioner

1 Vend bordet ved at placere bordpladen på gulvet, med benene i luften.

2 Skru de beskadigede beslag for at fjerne dem fra bordet, ved hjælp af den elektriske skruetrækker, eller fjerne de skruer, der fastgør de faste ben til bunden af tabellen.

3 Skrue de nye beslag ind i forborede huller på sammenklappelige ben. Beslagene vil blive placeret på den side på toppen af ​​benet.

4 Åbn sammenklappelige ben og placere dem i hjørnerne af bordet. Konsollerne skal vende midt på bordet.

5 Fold bordbenene at sikre, at benene ikke hindrer hinanden, når de er foldet. Nogle benene er designet til at folde mod hinanden, mens andre er designet til at folde i en "nord, syd, øst og vest" arrangement. Åbn benene, når det fastslås, at benet placering er korrekt.

6 Hold beslaget pladen fladt mod bordet bunden eller monteringsblok, og indsætte skruer gennem beslaget og ind i tabellen. Gentag denne proces for hvert ben.

TIPS

  • Fastgør beslagene til montering blokke eller plader, der er placeret i bunden af ​​træborde. Ellers risikerer du at køre en skrue gennem bordpladen.
  • Det kan være nødvendigt at springe trin 3, hvis du har købt et nyt sæt sammenklappelige ben. Beslagene er typisk knyttet til de nye ben.
  • Notér vægtgrænsen for folde bordben. Placering for meget vægt på bordet, vil resultere i skader.
  • Typen af ​​benet vil bestemme den præcise placering af konsollerne. Nogle benene er udformet til at folde over hinanden. På andre tabeller, er hvert ben designet til at folde i en anden retning. Du kan visualisere beslagene mod nord, syd, øst og vest, med det ene ben kollapse mod hver side af pladsen bordet.
  • Bunden af ​​et rundt eller ovalt bord vil have en offentlig rektangel dannet ved montering boards. Placer et ben på hvert hjørne af pladsen eller rektangel, og monter benene til montering boards.
  • Placer et ark eller tæppe under en formel, blank finish træ bord for at forhindre skrammer og ridser, mens det er på gulvet.

relaterede artikler