Jeg Støvsug Min Pool, Men Dirt Comes Back In

June 30

Jeg Støvsug Min Pool, Men Dirt Comes Back In


Holde en swimmingpool ren nok til svømning er en masse arbejde. En vigtig del af dette indebærer periodisk støvsugning af poolens bund. Svømmehaller er vandområder åbne for luft, og alle slags ting, herunder snavs, kan falde i dem. Hvis du støvsugning din pool for at fjerne snavs og det holder returnere der er et par grunde til, herunder dårlig filtrering.

Filter returskylning

Svømmehaller fungere som fælder for noget bæres på vind eller regn. Snavs, fugleklatter og alger ofte ender i en pulje, hvor de bliver partikler. Ideelt set vil partikler, der ender i pulje vandet filtreres ud. Nogle pool partikler kan afvikle på en pulje bund, hvor det bliver nødvendigt at filter støvsuges. Desværre, en pool filter, der er blevet returskylles (omvendt) før støvsugning en pulje sætter ofte snavs tilbage i puljen.

Dårlig Filtrering

Hvis snavs dukke op igen i bunden af ​​din swimmingpool, efter du har støvsuget det din poolens filter kan arbejde dårligt. Pool filtre fungerer ofte dårligt, fordi de er behov for rengøring. Hvis du har et sandfilter til din pool, du skal sørge for, at sandet er skarp og opfrisket. Brug en kommerciel pulje filter sæbe lejlighedsvis og returskylle din pool filter hver måned for at befri den om alle fanget snavs eller andet partikler.

Pool Covers

Svømmehaller, der ender med en masse snavs i dem er typisk under angreb fra blæsevejr. Høj vind eller vinde, der blæser konstant bærer ofte fine partikler som snavs. Hvis du støvsugning din swimmingpool i de tidlige morgentimer og snavs er tilbage i puljen senere samme dag, overveje at købe en pulje dækning.

Overvejelser

Hvis din swimmingpool har en stor mængde af snavs prøve støvsugning det ved hjælp af puljen filter er "vakuum til spilde" indstilling, hvis det har en. Dette går uden filterenheden, sender vandet til poolens affald linje. Endelig køre din poolens filter mindst 6 til 8 timer dagligt for at grundigt filtrere vandet. Jo længere du kan køre filteret, jo bedre.


relaterede artikler