Sådan Smelt Is på en indkørsel Brug Refleksion Paneler

April 4

Indkørsler udvikle is på overfladen under våde, kolde dage, og kan medføre, at du til at glide og glide. Solen tager normalt sig af dette problem i løbet af dagen, men hvis du har en løbende skyggefuldt sted, kan isen sommetider vare meget længere. Salt vil smelte isen, så længe temperaturen er over et vist niveau, men vandet vil generelt fryse igen om natten, når luften bliver koldere. For at slippe af isen, prøve at anvende en lidt varme til området ved at omdirigere solen på problemet placering.

Instruktioner

1 Find et solrigt sted og oprette flere indlæg i denne placering. Grave huller med post-hul gravemaskiner og sæt 4-tommer med 4-tommer stillinger, der er 4 fod lang. Sæt en fod af længden i jorden for stabilitet og udfylde hullet med snavs.

2 Fastgør drejelige kugle beslag til stillingerne med 3-tommer træskruer. Brug en boremaskine.

3 Installer et tyndt stykke 2-fods med 2-fods krydsfiner på hver beslag med 2-tommer træskruer.

4 Lim spejle til hvert stykke krydsfiner.

5 point spejlene op i en lille vinkel, så de kan fange solen. Sørg hvert spejl peger langs stien af ​​solen, og at hver enkelt vil fange det på et andet tidspunkt. Denne måde, som solen bevæger sig, vil det bevæge sig på tværs af hver spejl og derefter videre til den næste og fortsætte med at blive reflekteret.

6 Opsætning refleksion paneler de samme som dem på posten ved hjælp af drejelige kugle parentes, medmindre du vil installere disse højt op ved hjælp af de omkringliggende træer eller andre strukturer. Læg dem hvor hver enkelt vil fange reflekterende lys på et panel, der er installeret på en post, og sigter dem i den generelle retning af det sted, der er placeret i skyggen.


relaterede artikler