Tilpasninger af nåletræer

April 11

Tilpasninger af nåletræer


Værdsat for deres stedsegrønne blade og modstandsdygtighed over for kulde, nåletræer er landskabspleje planter til hårde pletter. De har tilpasset til at modstå kulde og tørke, og er ofte langlivede. Når de er etableret, de fleste nåletræer er lav vedligeholdelse. Bruges med omtanke, deres højde, tæt forgrening struktur og stive nåle hjælpe boligejere spare energi. Træerne også tilføje farve og interesse for vinterlandskab.

leaf Tilpasninger

Nåletræer har smalle, nålelignende blade med en tyk, voksagtig neglebånd der holder dem fra at tørre ud, af værdi siden tørre forhold findes både i ekstrem kulde og sommerens tørke. Conifer nåle har også en frostvæske, som beskytter planter fra endog ekstrem kulde. Som et resultat, kan du plante nogle nåletræer i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner kolde som zone 2. Engelmann gran (Picea englemannii) og blå gran (Picea pungens) er egnet til USDA zoner 2 til 7, skovfyr (Pinus sylvestris ) for zone 2 til 8 og østlige rødt cedertræ (Juniperus virginiana) for zone 2 til 9. smarte, voksagtig belægning hjælper nåletræer kaste sne masse, hvilket resulterer i mindre gren brud til at rydde op efter tyk snefald.

Dekorative og Nyttige Cones

Conifer frø er placeret på kegle skalaer. Nogle træer har træagtige eller papiragtige kegler, såsom fyrretræ (Pinus spp.), Og deres kogler er nyttige som sæsonmæssige elementer i blomsterarrangementer og kranse. Pine frø er store og nærende, indretning dyreliv med vinter mad. Den traditionelle pine nut pesto ingrediens kommer fra sten (Pinus pinea), vokser i USDA zone 7 gennem 11. Nogle kegler er afrundede, kødfulde og berrylike, med enebær (Juniperus spp.) Som et eksempel. Vestlige enebær (Juniperus occidentalis), hårdføre i USDA zone 4 til 8, er et godt valg til at fodre og give dækning for baggård sangfugle og små dyreliv.

Energy Conservation

Hvis du kan beskytte dit hjem fra de værste af vinterens kulde og sommerens varme, kan du spare på energiregningen. Hold kolde vinde fra tvinge kold luft ind boliger ved at plante et læhegn af nåletræ træer mellem huset og den sædvanlige retning vinter vind. Læhegn er mest effektive, når ligger ikke mere end den modne træets højde fra bygningen. At give sommer skygge, placere nåletræer træer på den vestlige side af huset. Det er bedst at plante et løvfældende træ mod sydsiden så huset kan varme om vinteren. Nogle egnede nåletræ træer til læhegn er Eastern rødt cedertræ, Arizona cypres (Cupressus arizonica), hårdføre i USDA zone 6 til 9 og afghansk (Pinus eldarica), også vokser i zone 6 til 9.

nåletræ Overvejelser

Der er nogle ulemper at overveje, når plantning nåletræer. De har store, spreder rodsystemer til effektivt høst vand og næringsstoffer for at se dem gennem hårde tider. Disse rødder udkonkurrere eventuelle planter, du måtte ønske at vokse under træet, såsom græs eller prydbuske. Sørg også for din værftet har kapacitet til at vokse nåletræ træ, du har valgt, fordi mange af dem med at nå betydelige størrelser. Det søde lille 5-gallon blå gran har kapacitet til at nå op til 75 fod høj og 20 fod bred i dyrkning.


relaterede artikler