Sådan installeres en HPS lys armatur

May 25

Sådan installeres en HPS lys armatur


Et højt tryk natrium, eller HPS, lys bruger ionisering af xenon, kviksølv og natrium for at skabe et stærkt oplyst natrium damp. Den intense lys bruger mindre strøm end standard kviksølv belysning. Denne omkostningseffektivitet gør HPS lys applikationer udbredt til udendørs sikkerhedsindstillinger, både kommercielt og i hjemmet. Moderne HPS belysning omfatter en monterbar fikstur inkorporerer en automatisk ballast for at optimere effektiviteten af ​​pæren. Installation af en HPS lampen kræver opmærksomhed på de sikkerhedsmæssige aspekter af et elektrisk apparat montering procedure.

Instruktioner

1 Check med en kvalificeret elektriker, at den installerede kabler for HPS lampen er passende for effektforbrug pæren. Brug et kabel-og-rør meter at kontrollere væggen på hver side af den isolerede kabelende at sikre, at ingen yderligere kabel eller rør er i væggen bag hvorfra du ønsker at bore monteringshuller.

2 Sluk for el fra hovedafbryderen på dit hjem. Placer HPS monteringsbeslag på væggen og bruge et vaterpas for at sikre beslaget er lige. Brug en blyant til at markere midten af ​​beslaget monteringshuller.

3 Bor montering huller i væggen med en elektrisk boremaskine til dybden og bredden af HPS lysets skrue-montering instruktioner. Sæt de medfølgende rawlplugs i hullerne. Brug en skruetrækker til at fastgøre de medfølgende skruer gennem monteringshullerne på beslaget og ind i rawlplugs i væggen.

4 Åbn den elektriske boliger låget på HPS lampen. Fjern isoleringen tape rundt om muren kabel. Brug en ledningsføring blok til wire sammen som-for-lignende ledninger fra væggen kabel til lampen ledninger. Typisk farvekodede ledninger link levende to-live, neutral-til-neutral og jord-til-jord.

5 Fastgør den elektriske boliger låget tilbage på HPS lampen, så ledninger blok er inde og væggen kablet forlader huset via kabel hul.

6 Monter HPS lampen på monteringsbeslaget og stram lukninger for at sikre lys i stedet. Indsæt HPS pære i henhold til din armatur type og instruktioner, hvis du har købt pæren separat. Tænd for el igen at etablere strøm til lys.


relaterede artikler