Udvendig Siding Sammenligning

April 28

Udvendig Siding Sammenligning


Den mest hensigtsmæssige sidespor for en struktur, afhænger af flere faktorer, herunder personlige præferencer, udseende, købsprisen, installationsomkostninger, vedligeholdelse, holdbarhed, brandsikkerhed, tilgængelighed, styrke, støj transmission og dimensionsstabilitet. For eksempel, hvis du har brug for en oprindelig billig løsning, præ-primet fiberplader er vejen at gå. Hvis du søger langsigtet stabilitet, overveje mursten eller sten. Hvis du har brug lav vedligeholdelse sidespor, se ind aluminium, stål eller vinyl. De mest populære muligheder omfatter træ, vinyl, aluminium, stål, mursten og sten.

Wood Siding

Træbaserede sidespor er de mest populære typer, og der er flere former at vælge imellem, herunder massivt træ, krydsfiner, ryste og fiberplader sidespor. Massivt træ sidespor er konstrueret af massive planker af træ, mens krydsfiner er konstrueret af flere tynde træplader klæbet sammen. Ryst eller småsten, er sidespor væsentlige modificerede helvedesild knyttet til den side af huset, og fiberplader sidespor er lavet af en manipuleret træ designet til at være af ensartet sammensætning og udseende. Ryst sidespor lavet af bæredygtigt høstet, naturligt resistente træsorter som rød cedertræ er lav vedligeholdelse og den mest miljøvenlige, men er også den dyreste at købe og installere. Fiberplader er den billigste, men vil kun sidste 10 til 25 år, i modsætning til 25 til 75 for andre typer af træ sidespor.

Aluminium og stål

Aluminium og stål sidespor deler mange egenskaber. Begge er tilgængelige i en række forskellige farver, teksturer og stilarter, herunder imiteret træ. Begge kræver en tynd Backer bord til isolering og ekspert installation, delvist fordi de lede elektricitet og skal jordes for sikkerhed. Langsigtede finish på begge, såsom en vinyl-klædte finish oversætte til lav vedligeholdelse over levetiden af ​​sidespor. Men der er vigtige forskelle. Aluminium er billigere end stål, og vil ikke rust, men det har en tendens til at bule - en overvejelse, hvis du bor i et område med hyppige haglbyger. Stål modstår buler bedre, men vil ruste. Aluminium og stål sidespor sidste mellem 20 og 50 år.

Vinyl

Vinyl har mange ligheder med aluminium og stål sidespor. Mange stilarter og farver er tilgængelige, herunder imiteret træ, og vedligeholdelse er ekstremt lav. Generelt vil en grundig vask fra haveslangen gøre det trick. Men i modsætning til metal sidespor, vinyl vil ikke falme eller rust, er resistent over for buler og kan installeres af en dygtig gør-det-selv. Vinyl også ofte kommer med livstids garanti. Imidlertid vil den fordreje under høje temperaturer og dens omkostninger varierer meget, afhængigt af produktet. Nogle er dyrere end stål, mens andre er mindre.

Brick eller Stone

Mursten og sten sidespor er ens i, at de har været brugt i århundreder som sidespor, kan vare i over 100 år, er ekstremt holdbart, kræver meget lidt vedligeholdelse, øge den strukturelle styrke af en bygning og vil ikke brænde, rot, bule, lede elektricitet eller blive spist af termitter. De er også kompatible med andre sidespor materialer og isolere en bygning fra uden støj. Den største undergang er bekostning; mursten og sten sidespor er den dyreste sidespor rådighed. Det kræver dyre byggematerialer, ekspert murværk installation og ekstra dæksiden isolering.


relaterede artikler