Sådan Udskift en Shingle tag med et metal tag

February 5

Metal tagdækning er blevet anvendt i over et århundrede, men er for nylig vokset til at være blandt de mest almindeligt anvendte tagmaterialer. Dens popularitet skyldes dens holdbarhed, vifte af forskellige stilarter og relativt lave omkostninger i forhold til andre tagmaterialer. Blandt de fordele, metal tagdækning er også meget hurtigere og nemmere at installere, hvilket gør det en optimal erstatning for næsten enhver tagdækning type, herunder helvedesild. Installationen kan med held afsluttet ved næsten alle med de rette værktøjer og anvisninger.

Instruktioner

1 Træk de eksisterende helvedesild fra tag og kassere dem. Du kan lirke ud både helvedesild og deres tagdækning negle (eller stifter) ved hjælp af flad brækjern. Hvis ved fjernelse, er betydelig skade fundet til den eksisterende tagkonstruktion, bør reparationer udføres efter behov (patching eksisterende tagpap, træ beklædning, etc.).

2 Læg en metal tagdækning panel i et nederste hjørne af tagfladen og fastgøres pr instruktioner metal panel; metal tagmaterialer fås i flere stilarter, der kræver forskellige fastgørelsessystemer applikationer, men er mest almindeligt skruet til tag indramning eller beklædningen materiale og skal fastgøres ved hjælp af 2 1/2 tommer skruer.

3 Læg den næste panel mod tagryggen, overlapper den første panel med omkring to inches (medmindre andet er angivet pr krav panel), og fastgør panelet til tagkonstruktionen som i trin 2. Fortsæt indstilling paneler til tagryggen, og snit den sidste plade til at passe under anvendelse rundsaven om nødvendigt. Fortsæt denne proces for følgende rækker på tværs af tag til den modsatte side.

4 Gentag trin 2 og 3 på de resterende tagflader, og tilføje en tagryg hætten til at fuldføre metal tagsystem (taghætten er en V-formet metalplade med samme kontur som metallet tagplader).

TIPS

  • Når du arbejder på et tag uden krydsfiner beklædning, kan du måle og markere tagspær hjælp af målebånd og kridtstreg (tag spær afstand er mest almindeligt 24 inches på midten fra tagkanter) eller en elektronisk stud finderen.
  • Iført arbejdshandsker kan forhindre at skære dine hænder, når du arbejder med metal tagplader, og sikkerhedsbriller kan beskytte dine øjne mod metalspåner, når der skæres metalplader.