Sådan får de bedste resultater for Maleri Walls

July 24

Sådan får de bedste resultater for Maleri Walls


Modernisering værelser i dit hjem med enkle væg maling lyder som en rigtig god idé, men maleri kan være en vanskelig opgave. Men det er værd at arbejde, hvis det færdige projekt er udført korrekt. Det hele starter med forberedelse: træffe de nødvendige forholdsregler og har øje for detaljer. Det er glat sejler efter dette punkt, og du kan nyde dit værelse igen på ingen tid.

Instruktioner

Forberedelse

1 Fjern alle de møbler, du kan fra det rum, du ønsker at male. Skift de større stykker ind i midten af ​​rummet. Drape en letvægts plast ark over møblerne for at beskytte den fra enhver maling sprøjt. Læg plastik på gulvet så godt.

2 Tag ned enhver væg indretning og sæt den til side. Tag sømmene fra væggen. Det er vigtigt at udfylde eventuelle huller med spartelmasse, da det skaber en jævn overflade til malingen. Påfør spackle, om en spiseskefuld beløb, på spackle kniv. Placer kniven over muren på en diagonal og knalde på spackle med sikre strøg. Lad tørre.

3 Gnid spackled område med sandpapir i en cirkulær bevægelse for at fjerne eventuelle bump. Rengør overfladen af ​​væggene med en mild sæbe og fugtig vaskeklud. Dette vil fjerne overflade støv og snavs. Brug en tungere sæbe, såsom trinatriumphosphat, at fjerne snavs fra køkken eller badeværelse vægge.

4 Anvend malertape til alle kanter af rummet. Dette omfatter enhver dør rammer, vinduer og krone lister. Båndet vil beskytte træ overflader fra maling.

Maling af vægge

5 Påfør et lag primer, hvis du maler over en farve, der er meget mørkere end den du male med. Primer vil også hjælpe forsegle alle gamle lugt og pletter tilovers fra tidligere dårlige vedligeholdelse. Lad primeren tørre.

6 Hæld noget maling i en mindre beholder. Dyp 2 og 1/2-inch børsten i beholderen og kun tillade den første tredjedel af børsten skal gennemvædes med maling. Tap mod siden af ​​beholderen for at fjerne overskydende maling. Lav brede, rene streger lige ved de områder, du er beskyttet med tape. Dette forhindrer malerrulle fra at støde mod disse overflader senere.

7 Dyp malerrulle i en maling gryde og rul det i malingen. Forsigtigt rulle ud overskydende. Skabe et "M" eller "W" form på overfladen af ​​væggen. Paint lodrette streger på tværs af formen til at udjævne maling farve. Tillad vis overlapning til kantning slag at blande overfladen. Gentag indtil hele rummet er færdig.

8 Lad væggene til helt tørre, helst natten over. Undersøg dit arbejde for eventuelle pletter, du måske er gået glip af og anvende alle touch-ups efter behov. Et andet lag bør ikke være nødvendigt, hvis du har anvendt de forholdsregler under forberedelse.

TIPS

  • Tjek dine vægge på forskellige tidspunkter af dagen. Forskellen i lys fra morgen til sen eftermiddag vil hjælpe fange eventuelle ubesvarede pletter.
  • Taping kan være den mest smertefulde del af maleriet, da du placere dig selv i akavede stillinger i lange perioder. Har yngre familiemedlemmer hjælpe dig tape rummet.