Sådan Cut Roller Shades til størrelse

July 7

Sådan Cut Roller Shades til størrelse


Roller nuancer typisk kommer i to størrelser, der drastisk mindsker chancen for, at du vil finde en nuance, der passer til dit vindue uden at der skal skæres. Hvis du ikke har målingerne af dine vinduer på hånden på købstidspunktet, købe en justerbar størrelse vindue skygge, tage den med hjem og klippe det til størrelse på mindre end 10 minutter.

Instruktioner

1 Brug et målebånd for at finde vinduets bredde mellem monteringsbeslagene. Dette vil fortælle dig den nøjagtige størrelse valsen nuance skal skæres.

2 Marker den ønskede længde på rullen skyggen med en fin spids markør. Roll up skyggen fuldstændigt og placere målebåndet ved enden af ​​skyggen plast og måle mod den modsatte ende. Dette vil fjerne muligheden for at tage en forkert måling skyldes brug af beslagene.

3 tape rullen skygge under anvendelse af en lille stykke tape. Dette vil holde skyggen lukket, således at den ikke rulles under processen.

4 Sæt spidsen af skruetrækkeren under beslaget på den ende, der vil blive fjernet. vippe forsigtigt skruetrækker til pop off plast ende.

5 Brug en hobbykniv til at skære en lille del af rullen skygge på det mærke, du har tegnet. Denne nedskæring bør være i bunden af ​​rullen skygge, så du nemt kan rulle skyggen.

6 Tag den side af skyggen over den måling, som vil blive fjernet og træk den omkring rullen skygge. De selvstændige dimensionering rullelejer nuancer tillader dig at fortsætte med at oprulle skyggen nemt uden at skabe et skævt linje.

7 Rul skyggen indtil midten bar er udsat for. Rip den rulles sektion af skygge væk fra centrum bar.

8 Skær en ring omkring midten bar med kniv. Tryk side af bladet mod kanten af ​​rullen skygge for at skabe en lige linje.

9 Træk pap væk fra centrum bar. Dette vil afsløre et metalrør, som du skal trykke tilbage i rullen skygge ved hjælp af din hånd.

10 Sæt skyggen beslaget ved popping den tilbage i midten baren og trykke det på en hård overflade, indtil det er helt inde. Hæng rullen skygge og fjerne tapen.


relaterede artikler