Installation septiktanke Up Hill

February 7

De fleste septisk systemer operere på tyngdekraften, med septiktanken sidder lidt lavere end huset og feltet linje sidder lidt lavere end septiktanken. Dette er den ideelle situation uden behov for pumpning eller andre mekaniske anordninger. Når de fysiske terræn eller pladsbegrænsninger forhindrer en tyngdekraft system mod, skal et pumpesystem anvendes i stedet. Dette ændrer installationen, men kun marginalt.

Instruktioner

Installation af en septiktank i Hilling Betingelser

1 Bestem den bedste placering for septiktank i association til feltlinierne. Hvis feltlinierne ligger op ad bakke fra tanken, vil det være nødvendigt at installere en dykpumpe i en to-kammer septiktank. En mindre rør vil blive anvendt end en med en tyngdekraft system til at bære spildevandet til feltet linje område.

2 Grave hullet til septiktank. Gøre den samlede dybde af hullet 12 til 24 inches dybere end højden af ​​tanken har købt. Du vil også grave en grøft fra hjem til indgangssiden af ​​tanken og en grøft fra stikkontakten siden af ​​tanken til starten af ​​feltlinierne. Bunden af ​​hullet for selve tanken skal være plan for at sikre, at tanken fungerer korrekt.

3 Indstil tanken på plads ved hjælp af en kran. Tilslut huset afløbssystem til tanken ved hjælp af fire-inch PVC rør. Skema 40 er anbefalet. Seal rundt om røret, hvor det kommer ind i tanken for at tilvejebringe en vandtæt forsegling. Det er vigtigt at forhindre væske i at sive ud af tanken eller enhver grundvand trænger tanken.

4 Installer en kontraventil i linjen lige uden for septiktank. Dette forhindrer spildevandet i røret i at dræne tilbage til septiktanken når pumpen slukkes. Da noget vand vil forblive i røret, skal det blive begravet under frost linje for at hjælpe med at forhindre frysning i vintermånederne. En frossen drænledning lukker din septisk system og kan forårsage alvorlige skader på din pumpe og rørledninger.

5 Beregn den samlede afstand mellem septiktanken og feltlinierne. Du vil også nødt til at beregne ændringen i højde mellem disse to punkter. Disse to beregninger vil blive brugt til at bestemme størrelsen pumpe du skal installere i tanken. Jo længere afstanden og jo større højde, jo større pumpekapacitet skal være.

6 Installer pumpen i det andet kammer i septiktanken. Dette kammer holder det behandlede vand, mens den indre ledeplade holder fast slam i det første kammer. Tilslut udløbsporten pumpen til en sektion af PVC-rør, der forlader udgangsåbningen af ​​tanken. Forsegl dette område med silikone eller andre materialer for at sikre en vandtæt pasform.

7 Læg en mindre rør i grøften fører fra septiktank til el-skabet. Denne linje vil normalt være to inches i diameter, men størrelsen kan variere afhængigt af størrelsen og typen pumpe er installeret. Back-fylde alle grøfter og forbinde de elektriske ledninger til pumpen. Systemet er nu klar til at blive taget i brug.

TIPS

  • Afløbet fra hjemmet til septiktanken skal falde mellem 1/8 og 1/4 af en tomme hver fod. Du kan ikke overstige følgende beløb højere eller lavere uden at sætte dit system effektivitet.
  • Har en professionel beregne størrelsen pumpe for dit system. En fejlberegning og du kunne købe mere pumpe end nødvendigt, eller ikke nok pumpe til magten dit system.

relaterede artikler