Sådan holder fugle væk fra Grapevines

February 4

Sådan holder fugle væk fra Grapevines


Plantning dine egne vinstokke sikrer din familie adgang til de friskeste, mest velsmagende druer i byen. en bestemt flok sultne fugle Dog kan decimere hele din lysthus på få minutter. Fugle lever af både druer og vinstokke selv, ikke blot stripning nogen spiselige frugter fra planter, men også ødelægge vinstokke og forebygge fremtidige afgrøder. Beskyt dine vinstokke tidligt i vækstsæsonen for at sikre en sprudlende, fugle-fri høst.

Instruktioner

1 Drape fuglenet over dine vinstokke. Læg netting forsigtigt over de druer og spil ned enderne med små metal indsatser. Loop krogen på toppen af ​​bålet gennem kanten af ​​netting og hammer bålet i jorden i bunden af ​​vinstokke.

2 tape toppen og kanterne på dit lysthus med reflekterende tape. Fugle er skræmt af hurtige, prangende bevægelser og vil flyve væk, når solen rammer båndet.

3 Tie plast skræmme balloner til arbor at skræmme væk fugle. Disse farvestrålende balloner efterligne åbne munden på en sulten høg, og vil jage off drue-spiser fugle.

4 Opsætning motion-aktiverede sprinklere på toppen af dine dorne. Hook sprinklerne til slanger, og efterlade dem på fra solnedgang indtil mørkt til at afværge fugle. Den uventede stænk af vand er nok til at afskrække selv de mest sultne fugle.

5 Play fugl nødopkald i din lysthus til at holde fugle væk. Placer en batteridrevet CD-afspiller under vinstokke, og indsætte en fugl nødopkald CD. Skru op for lyden, og lad det sidde i dagtimerne. De skræmte, hvinende opkald udsender fra højttalerne fortælle andre fugle dit lysthus er et usikkert sted at spise.

TIPS

  • Bird-alarmer er tilgængelige på havecentre og gård butikker.
  • Lad ikke kæledyr jage fugle. Det er imod loven i mange steder for at skade fugle.