Hvordan man opbygger Metal hyldeknægte

June 2

Hvordan man opbygger Metal hyldeknægte


Metal hyldeknægte gør det nemt at tilføje reoler til ethvert rum i et hus. De er ideelle til bryggers, hvor udseende er mindre vigtig end funktion. Almindeligvis de anvendes i kældre, bryggers, garager, mudrooms og vaskerum. Byggemarkeder sælger dem i forskellige farver, størrelser og stilarter. De har også sælges som dele af et kit, der indeholder beslag, hylder, skruer, ankre og bøjler alt i én pakke for at lette konstruktion.

Instruktioner

1 Bestem span nødvendig for konsollerne til at fylde for længden af hylden de vil holde. For alle reoler over 3 fødder, tilføje en ekstra beslag til hver yderligere 3 fødder. Dette vil give hylden for at have ordentlig støtte i siderne og midten.

2 Find en stud til at montere på. Ideelt set bør alle beslag montere i knopper for den bedste hold og vægt kapacitet. Dette er ikke altid muligt, så for to-beslag hylder, så prøv at montere mindst en i en stud, mens du bruger gipsvæg ankre til den anden. For tre-beslag hylder, forsøge at forankre centret beslaget i en stud.

3 Foretag en blyant mærke øverst, hvor den første konsol skal placeres. Hold den over muren på dette punkt, med en 2-fods plan ligger an mod det lodret. Når det er lige, lave mærker for placeringen af ​​monteringshullerne. Pre-bore hullerne i stutterier eller placere murankre i hullerne. Monter første konsol sikkert til væggen.

4 Placer den næste konsol over dens monteringsstedet og gøre et mærke på væggen. Måle afstanden fra toppen af ​​det første konsol til loftet, og derefter måle den samme afstand ned fra loftet nær varemærke for næste beslag. Markere placeringen for toppen af ​​beslaget, og derefter montere den på væggen den samme som den første. Gentag dette for alle de resterende parentes.

5 Fastgør bøjler til metal beslag og placere en hylde over dem med lige plads på hver side af de endelige bøjler til den bedste balance.

TIPS

  • Sørg for, at beslagene er orienteret med det samme ende i toppen på dem alle. Nogle konsoller har mere plads i toppen end i bunden til montering af bøjler og hylden vil ikke hænge ret, hvis beslagene er ulige.
  • Niveau hvert beslag perfekt eller hylderne vil være ude af balance.

relaterede artikler